Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Οι κινήσεις της ΕΛΜΕ Ανατ. Αττικής για τις κινητοποιήσεις των καθηγητών

Με διαρκείς συσκέψεις μέχρι και την Τρίτη οι καθηγητές της ΕΛΜΕ ανατολικής Αττικής προετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν τις «κυβερνητικές μεθοδεύσεις» όπως αποκαλούν τις τελευταίες εξελίξεις που προοιωνίζονται την πολιτική επιστράτευση τους ενόψει των απεργιακών κινητοποιήσεών τους κατά τη διάρκεια των πανελλαδικών εξετάσεων.

Το απόγευμα του Σαββάτου συγκαλείται το διοικητικό συμβούλιο της ΕΛΜΕ – κατά πάσα πιθανότητα στο 1ο Γυμνάσιο Γέρακα – όπου θα συζητηθούν τα πρακτικά μέτρα ενόψει της γενικής συνέλευσης των καθηγητών της ΕΛΜΕ την Τρίτη.

Όπως δήλωσε στο notioanatolika.gr η πρόεδρος της ΕΛΜΕ Άννα Μπαχτή θα συζητηθεί και το ζήτημα της ενημέρωσης των τοπικών κοινωνιών, των συλλόγων γονέων και των συλλογικοτήτων της περιοχής «με σκοπό να παρουσιαστεί η αλήθεια και όχι ο τρόπος που παρουσιάζονται τα γεγονότα από την κυβέρνηση και τα κεντρικά μέσα μαζικής ενημέρωσης».

Σε ό,τι αφορά τη γενική συνέλευση των καθηγητών της ΕΛΜΕ, αυτή θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τρίτης στο 1ο Λύκειο Παλλήνης.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι όλες αυτές οι κινήσεις γίνονται υπό τη... σκιά της κυβερνητικής πρόθεσης για πολιτική επιστράτευση των καθηγητών από την πρώτη ημέρα της απεργίας – έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου