Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Με Ποδήλατο στη Δουλειά - Ελάτε να το δοκιμάσουμε...

Το Με Ποδήλατο στη Δουλειά είναι ένας φιλικός διαγωνισμός για να δούμε ποιοι θα μπορέσουν να πάνε περισσότερες φορές στη δουλειά με ποδήλατο για ένα
μήνα, 15 Μαΐου - 14 Ιουνίου. Πάρε μέρος κι εσύ!

Από τις 15 Μαΐου έως 14 Ιουνίου, διοργανώνεται η πανελλήνια καμπάνια «Με ποδήλατο στη δουλειά», για τρίτη συνεχή χρονιά. Αν έρχεστε στη δουλειά με το ποδήλατο ή έχετε σκεφτεί να το κάνετε μπορείτε να γίνετε μέλος της επίσημης ποδηλατικής ομάδας της εταιρίας.
Σχετικά με την καμπάνια
Το «Με ποδήλατο στη δουλειά» είναι ένας φιλικός διαγωνισμός κατά το οποίο κάθε ομάδα καταχωρεί τα χιλιόμετρα και τις διαδρομές που κάνει από το σπίτι στη δουλειά και πίσω, κατά τη διάρκεια του Μαΐου. Η ομάδα με τις περισσότερες διαδρομές κερδίζει. Το βραβείο δεν είναι τίποτα παραπάνω από δόξα για τους νικητές, αλλα ο στόχος μας έτσι κι αλλιώς είναι η προώθηση του ποδηλάτου σαν μέσο μετακίνησης.
Πέρσι, 137 εταιρίες και οργανισμοί συμμετείχαν στην καμπάνια με 776 ποδηλάτες που ποδηλάτησαν συνολικά 116.027 χιλιόμετρα! Στη διάρκεια αυτού του μήνα οι συμμετέχοντες δεν κάψανε 11.600 λίτρα βενζίνης και έτσι δεν εκλύθηκαν στην ατμόσφαιρα 27 τόνοι διοξειδίου του άνθρακα!
Περσινός νικητής ήταν η ΣΤΑΣΥ με 4.855χλμ και 18 ποδηλάτες.
Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το «Με ποδήλατο στη δουλειά» και ίσως να βάλετε και εσείς ένα πετάλι στην προσπάθεια αυτή, συμμετέχοντας στην ομάδα μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου.
Ακόμα και αν δεν συμμετάσχετε μπορείτε να επισκεφτείτε το website της καμπάνιας http://biketowork.gr και να παρακολουθείτε την εξέλιξη των στατιστικών. Για την Αρτέμιδα μπορείτε να γραφτείτε και στην ομάδα: ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

Πόλεις που συμμετέχουν στην Αττική:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου