Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Τα υπονοούμενα της Χρουσαλά για την εγκυμοσύνη της - People - Gossip

 Μπορεί να μην επιβεβαιώνει αλλά ούτε και να διαψεύδει τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να
διανύουν τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, ωστόσο από τις δηλώσεις της στο περιοδικό «Ηello» εύκολα μπορεί να κανείς να καταλάβει πως κάτι ευχάριστο έρχεται στη ζωή της όμορφης παρουσιάστριας.

«Δεν νιώθω έτοιμη να μιλήσω γι΄αυτό. Θα έρθει όμως και αυτή η στιγμή. Άλλωστε ό,τι και εάν γίνει θα το μάθετε. Μια εγκυμοσύνη δεν μπορεί να μείνει κρυφή», απαντά όλο νόημα η Μαριέττα.

Όπως λέει μάλιστα:«Με τον Λέοντα μοιραζόμαστε  την ίδια σκέψη ότι σκοπός του γάμου είναι και η δημιουργία οικογένειας. Δεν μπορεί κανείς να το προγραμματίσει αυτό, παρά μόνο να εκφράσει την επιθυμία, η οποία σίγουρα σ΄εμάς υπάρχει. Μας αρέσουν πολύ τα παιδιά και δεν θα λέγαμε όχι σε μια μεγάλη οικογένεια όταν έρθει η ώρα. Μακάρι να είναι σύντομα».

Όσο για τη σχέση της με τον σύζυγό της; «Υπάρχει πολλή αγάπη στη σχέση μας, και με ευχαριστεί πολύ που έχουμε ενώσει τις ζωές μας. Υπάρχει κατανόηση, σεβασμός, αλλά και κοινά ενδιαφέροντα. Περνάμε τόσο ωραία, γιατί τυγχάνει να μας αρέσουν τα ίδια πράγματα. Επίσης γελάμε πολύ. Το πιο σημαντικό είναι οι καθημερινές στιγμές σ' ένα ζευγάρι», δηλώνει.

Πρώτο ΘΕΜΑ online : Τα υπονοούμενα της Χρουσαλά για την εγκυμοσύνη της - People - Gossip

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου