Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Δήμος Παιανίας - Ημερίδα «Σακχαρώδης Διαβήτης. Πρόληψη και Θεραπεία»


 Παιανία 04/ 05/ 2012
Γραφείο Δημάρχου Αριθμ. Πρωτ.: 6008
Στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς ο Δήμος Παιανίας σε συνεργασία με την Ελληνική Υπερτασική Εταιρεία, διοργάνωσε την Τετάρτη 25 Απριλίου 2012, στην αίθουσα της Συνιδιοκτησίας, διάλεξη με θέμα «Σακχαρώδης Διαβήτης. Πρόληψη και Θεραπεία» και ακολούθως δωρεάν μετρήσεις γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης και αρτηριακής πίεσης.

Ομιλήτρια ήταν η κα Παπαγεωργίου Ευανθία, ιατρός μετεκπαιδευθείσα στον σακχαρώδη διαβήτη και μέλος της Αμερικάνικης και Ελληνικής Διαβητολογικής εταιρείας. Οι μετρήσεις πραγματοποιήθηκαν με την αρωγή του κ. Τυραϊδή Κων/νου από την φαρμακευτική εταιρεία NOVARTIS και εξετάσθηκαν περισσότερα από 150 άτομα, περιλαμβανομένων του Δημάρχου και του Αντιδημάρχου, που παρακολούθησαν την διάλεξη.

Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Παιανίας κ. Δημήτρης Γ. Δάβαρης, ο Αντιδήμαρχος κ. Αρτέμης Βαγιωνάκης, η πρόεδρος του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας κα Ανδρέου Καίτη και ο Πρόεδρος της επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Γιάννης Μπράμος. Την διοργάνωση και την ευθύνη της εκδήλωσης είχε η κα Αγγελοπούλου-Κωνσταντίνου Ζωή, πρώην Αντιδήμαρχος και επισκέπτρια υγείας.

Ευχαριστούμε θερμά το super market ΓΑΛΑΞΙΑΣ για την ευγενική τους χορηγία.

Ο Δήμος Παιανίας λόγω της μεγάλης συμμετοχής και της επιτυχίας της διοργάνωσης πρόκειται να επαναλάβει την εκδήλωση και στη πόλη των Γλυκών Νερών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου