Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Ο Σίλβιο με τα δώρα και τα «λουλουδάκια» του! - Κόσμος

Πλησιάζουν Χριστούγεννα του 2010 και τα κορίτσια του Σίλβιο Μπερλουσκόνι περιμένουν να λάβουν τα δώρα τους… Δυστυχώς για εκείνες όμως αυτή τη φορά… ο μάγος με τα δώρα ήταν
ιδιαίτερα επιλεκτικός. Ετσι στις τηλεφωνικές συνομιλίες που έδωσε στην δημοσιότητα η ιστοσελίδα της εφημερίδας La Repubblica, η Νικόλ Μινέτι, η γνωστή οδοντοτεχνίτρια που υπήρξε πάντα στο πλευρό του Καβαλιέρε, η Μάριστελ Πολάνκο και η Ιρις Μπεράρντι συζητούν για την κατάφορη αδικία που τους έκανε ο πρώην πρωθυπουργός επιλέγοντας να πληρώσει αδρά μόνο μερικά από τα ροζ κορίτσια του.

Σε ερώτηση της Μάριστελ αν έχει συναντηθεί με τον Μπερλουσκόνι η Μινέτι ακούγεται να λέει θυμωμένα «τον είδα χθες αλλά δε με άφησε ούτε να κοιμηθώ εκεί, ο μαλ…ς!». Τότε η Μάριστελ που φαίνεται να συμπάσχει με την φίλη της, της λέει «εγώ πήγα εκεί και μου έδωσε μόνο τρία λουλουδάκια (τα «λουλουδάκια» αντιστοιχούν σε χιλιάδες ευρώ) Μα είναι δυνατόν; Είμαι πάρα πολύ θυμωμένη».

Σε παλαιότερη συνομιλία μάλιστα της Νικόλ Μινέτι με την Ιρις Μπεράρντι συζητούν για το γεγονός ότι η Αρις Εσπινόζα πληρώθηκε για τις υπηρεσίες της, ενώ εκείνες όχι. «Η Αρις πήρε τεράστια δώρα. Πήρε nine flowers!», λέει η μία στην άλλη εμφανώς ενοχλημένες.

Πάντως ο Καβαλιέρε δεν κρύβει την αδυναμία του στην Εσπινόζα μια και σε τηλεφωνική τους συνομιλία την αποκαλεί με νάζι, που δεν ταιριάζει σε έναν πρωθυπουργό «είσαι πολύ κακιά, πολύ κακιά», για να επανέλθει στην προτέρα σοβαρή (;) του φύση και να της εξηγήσει ότι βρίσκεται σε πολύ δύσκολη πολιτική κατάσταση. «Είμαι στη μέση ενός πολέμου, πολύ άγριου πολέμου. Όταν λήξει αυτός ο πόλεμος και βγω νικητής, τότε θα εκμεταλλευθώ τα όμορφα γλυκά σου χείλη», ακούγεται να λέει. 

Πρώτο ΘΕΜΑ online : Ο Σίλβιο με τα δώρα και τα «λουλουδάκια» του! - Κόσμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου