Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Θεάτρο Πέτρας - ΛΑΤΙΝΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ TANGO

Θεάτρο Πέτρας - ΛΑΤΙΝΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ TANGO
Μετά χαράς θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το μουσικό μας πρόγραμμα πολιτιστικού χαρακτήρα το οποίο περιέχει ρυθμούς από : Αργεντίνικο Τάνγκο (Bruno Dando) και Λατινική Αμερική (Γεώργιος Βασίλειος).

Ο Γεώργιος-Βασίλειος, σολίστας, Ελληνοαργεντινός θα παρεβρίσκεται στην Ελλάδα για περιοδεία τον Ιούλιο με τον Roman Gomez και το συγκτότημα του ,παρουσιάζοντας το μουσικό του έργο ονομαζόμενο "Ουσία και αίσθηση από Αργεντινή" στις 25/07 στο 1o Διεθνές Φεστιβάλ, Θεάτρου Πέτρας στις 20.30, με χωριτικότητα 4.000 άτομα . 




To παραπάνω ανεφερόμενο συγκρότημα, βασίζεται επί το πλήστον σε στίχους και μουσική του Γεώργιου-Βασίλη, με ερμηνείες στην ισπανική γλώσσα.
Μαζί με τον Γεώργιο-Βασίλη, θα παρουσιαστεί επίσης ο πολύ γνωστός και ταλαντούχος τραγουδιστής Tάνγκο,ο Bruno Dandó,μόνιμος κάτοικος Αθηνών, γεννημένος στο Buenos Aires της Αργεντινής με την ορχήστρα “Τangrarto”.
Θα τραγουδήσει πολύ γνωστά τραγούδια, με χορογραφίες πέντε ζευγαριών επαγγελματικού χορού.
Θεωρούμε ότι το θέαμα που προσφέρουμε θα είναι πολύ όμορφο, καθώς και ενδιαφέρον και θα είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά να παρεβρίσκεστε και εσείς εκεί.
Αξίζει να σημειωθεί  ότι κάποιο μέρος των εσόδων θα δοθεί για φιλανθρωπικό σκοπό και πιο συγκεκριμένα για τους άστεγους.
Με το κάθε απόκομμα της εισόδου αξίας 10€, ο θεατής θα έχει την ευκαιρία να κληρωθεί και να κερδίσει ένα αεροπορικό εισιτήριο προς την Λατινική Αμερική.
Παρακαλούμε πολύ o,τιδήποτε χρειαστείτε, να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα: 210.3311332, 210.3226852, 210.3226824, 6974830108.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου