Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

«Μπερδεύετε τη Βάρκιζα και το αντάρτικο με τις ξαπλώστρες στη Λούτσα»

Τατσόπουλος κατά Κατρούγκαλου: Γ...ε μας ρε τζιτζιφιόγκο που μιλάς για Βάρκιζα
«Εσύ και τα άλλα τσόλια, όπως το βλίτο της Κοζάνης, που μπερδεύετε τη Βάρκιζα και το αντάρτικο με τις ξαπλώστρες στη Λούτσα» έγραψε ο συγγραφέας.
«Άστραψε και βρόντηξε» ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος από τις αναφορές του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου ότι η συμφωνία της κυβέρνησης «δεν είναι Βάρκιζα γιατί δεν παραδόθηκαν τα όπλα, δηλαδή η εξουσία...».




Αρχικά προειδοποιεί ότι «ειδικά αυτή τη φορά» δεν θα μπει στον κόπο να γράψει «κάτι πιο πνευματώδες και πιο λογοτεχνικό και πιο πολιτικά ορθό» και στη συνέχεια «εκρήγνυται»:

«Γά..σέ μας, ρε πλούσιε τζιτζιφιόγκο, με τις γραβατίτσες σου και τα μαντηλάκια σου και τα ποσοστά σου επί των επαναπροσλήψεων. Γά..σέ μας, ρε καραγκιόζη, εσύ και τα άλλα τσόλια, όπως το βλίτο της Κοζάνης, που μπερδεύετε τη Βάρκιζα και το αντάρτικο με τις ξαπλώστρες στη Λούτσα. Νισάφι πια. Βουλώστε το, παράσιτα. Αν δεν έχετε τσίπα να ζητήσετε συγγνώμη από τον κόσμο της Αριστεράς, τουλάχιστον βουλώστε το».

inner

inner


Πηγή: protothema.gr

2 σχόλια:

  1. Η μεγάλη είδηση ποια είναι εδώ οτι έγραψε Λούτσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η "μεγάλη είδηση" είναι ότι το χάος που επικρατεί με τις ξαπλώστρες της "Λούτσας" έχει γίνει γνωστό στους πάντες αλλά οι ιθύνοντες δεν ασχολούνται...

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου