Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Τριτοκοσμικές συνθήκες υγιεινής στο κέντρο της Αρτέμιδας

ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ (ΑΝ)ΑΡΜΟΔΙΟ
Είναι ντροπή, ανθυγιεινό και απάνθρωπο να αναγκάζονται δημότες που έχουν την ατυχία να ζουν στην Αρτέμιδα να
υποφέρουν από την δυσοσμία, τις μύγες, τις κατσαρίδες και τα ποντίκια που οφείλονται στα σκουπίδια που ξεχειλίζουν τους κάδους και δεν είναι οικιακά.
Στον κανονισμό καθαριότητας που ισχύει στην Αρτέμιδα, σύμφωνα με το Άρθρο 7 ισχύουν τα ακόλουθα:




ΑΡΘΡΟ 7
Καταστήματα στα οποία παρατηρείται παραγωγή, κάθε μορφής απορριμμάτων από την κατανάλωση των προσφερομένων ειδών (αναψυκτικά, πρόχειρο φαγητό κλπ.) οφείλουν να τοποθετούν επίσης δοχεία απορριμμάτων, αλλά και να διατηρούν διαρκώς καθαρό τον έμπροσθεν χώρο και περίγυρο.
Στους παραβάτες επιβάλλεται πρόστιμο 80,00 Ευρώ / m2.

Πότε επιτέλους θα εφαρμοστούν οι νόμοι; Πότε επιτέλους θα σταματήσει να καταστρατηγείται η ελευθερία του άλλου για την προσωπική ευκολία του κάθε καταστήματος; 
Υπάρχει αρκετός χώρος για να μπορεί το κάθε κατάστημα να έχει το δικό του κάδο και να μην επιβαρύνει την οικιστική συνοικία.
18-07-2015
Ν. ΜΑΡΚΟΥ
Τοπικός Δημοτικός Σύμβουλος Αρτέμιδος

3 σχόλια:

  1. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΝΙΚΟ;ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ;Η ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕΣ ΞΑΦΝΙΚΑ;ΣΕ ΕΠΝΙΞΕ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΦΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΦΛΗ ΜΑΙΜΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΔΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ; ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ Ο ΚΟΝΤΟΠΙΘΑΡΟΣ ΣΕ 3ΩΡΕΣ ΤΟΝ ΕΧΕΤΑΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΤΟΥ.ΣΑΣ ΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ; ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΕ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΣΤΟ ΚΟΥΡΜΠΕΤΙ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΠΟΛΛΑ,Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΤΑΜΙΑΣ ΞΕΧΡΕΩΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΝΤΟΥ ΓΙΑ ΑΡΠΑΧΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Νίκο έπρεπε να ντρέπεστε τώρα σας ενόχλησαν μόνο τα σκουπίδια επειδή έφτασαν μπροστά στο σπίτι σας?Τα Νταπαντουμπαδικα που έχει γεμίσει ολη Αρτέμιδα δεν πέρασε απο το τοπικό που είστε Δ.Σύμβούλος του Δημάρχου? Ολοι μαζί πόσο ακόμη θα μας κοροϊδεύετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κ Νικο οπως ταλετε ειναι,εσεις τι κανετε ,γιατι παραμενετε μελος του συνδιασμου ? Προσπαθησαν στις εκλογες να σας γκρεμισουν αλλα δεν τα καταφεραν.Τον Ποθουλακη τον γρεμισαν ,ομως τον τακτοποιησαν σε θεσουλα και δεν μιλαει.Τον Ντινο Κατσουλη τον γκρεμισαν.......Αλλα τι τα λεω αφου ειναι μια συμορια ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου