Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Γιατί ο Ψινάκης ζήτησε δημόσια συγνώμη από τον Ξαρχάκο

 Γιατί ο Ψινάκης ζήτησε δημόσια συγνώμη από τον Ξαρχάκο
Την ανάγκη να απολογηθεί δημοσίως, απέναντι στον Σταύρο Ξαρχάκο, αισθάνθηκε ο Ηλίας Ψινάκης.
Με ανάρτησή του στο Facebook, ο δήμαρχος Μαραθώνα ζήτησε συγνώμη από τον Σταύρο Ξαρχάκο, επειδή απορρίφθηκε το αίτημά του κ. Ψινάκη να γίνει συναυλία με ελεύθερη είσοδο στον Τύμβο του Μαραθώνα.




Στην ίδια ανάρτησή, ο δήμαρχος κάνει λόγο για «ανθρωπάκια» στους οποίους τονίζει ότι ο πολιτισμός «Δεν είναι τσιφλίκι κανενός».
Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Ψινάκη:
«ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ: Οι "σοφοί" του Κ.Α.Σ. απεριψαν την αίτηση μου να διαθέσουν τον Τύμβο του Μαραθώνα την πανσέληνο του Ιουλίου (που ανοίγουν οι αρχαιολογικοί χώροι σ' όλη την Ελλάδα) για μια συναυλία που τελείως ανιδιοτελώς μου έκανε την τιμή να δεχτεί να κάνει ένας ζωντανός Μύθος που έχει κάνει την Ελλάδα περήφανη Σ όλο τον κόσμο και επί 40 χρόνια φίλος μου ο Σταύρος Ξαρχάκος με ελεύθερη είσοδο στο κοινό όλης της Αττικής εννοείται... αφού βεβαίως είχα δεσμευτεί να καθαρίσω τον χώρο γιατί είναι σαν αχούρι όπως όλοι οι αρχαιολογικοί χώροι του Δήμου Μαραθώνα!!! 1ον Θέλω να ενημερώσω όλα αυτά τα ανθρωπάκια ότι στην Ελλάδα το μόνο που της έχει απομείνει είναι τα Αρχαία ο Πολιτισμός και η κληρονομιά των προγόνων μας που εξαργυρώνεται από τον τουρισμό και ανήκει σε όλους μας. Δεν είναι τσιφλίκι κανενός! Και 2ον και βασικότερο θέλω να ζητήσω μια τεράστια Δημόσια Συγνώμη στον Σταύρο που ενώ ήθελε με το εύρος του και το ταλέντο του να με βοηθήσει και εμένα και τον τόπο μας έφαγε στα μούτρα άθελα μου αυτή την προσβολή από αυτά τα αχαρακτήριστα όντα...».



Πηγή: iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου