Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ - Ο Δήμαρχος στο Υπουργείο Μεταφορών

ΡΑΦΗΝΑ - Ο Δήμαρχος στο Υπουργείο Μεταφορών
Την Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015 ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κ. Βασίλης Πιστικίδης συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστο
Σπίρτζη στο Υπουργείο Μεταφορών. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της έγκρισης από τον ΟΑΣΑ της μελέτης του Δήμου για την λειτουργία Δημοτικής Συγκοινωνίας και της επικείμενης υπογραφής της από τον κ. Υπουργό. Η συζήτηση διεξήχθη σε άριστο κλίμα και τέθηκαν προς συζήτηση πολλά από τα κορυφαία θέματα του Δήμου μας. Ο κ. Χ. Σπίρτζης είναι γνώστης των προβλημάτων και των ιδιομορφιών του Δήμου και διαβεβαίωσε ότι θα βοηθήσει στη λύση τους.




Στη συνάντηση από την πλευρά του Δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου τέθηκαν τα θέματα:

  • του Προαστιακού σιδηροδρόμου και της επέκτασης της Αττικής Οδού
  • της Δημοτικής Συγκοινωνίας
  • της αστικοποίησης της συγκοινωνιακής μας σύνδεσης με την Αθήνα
  • της οριοθέτησης των ρεμάτων με σημαντικότερο το Μέγα Ρέμα Ραφήνας
  • της συντήρησης των εντός σχεδίου δρόμων
  • της αξιοποίησης του κτιρίου του ΟΤΕ στο κέντρο της Ραφήνας 
  • καθώς επίσης και τα θέματα που απασχολούν τον Δήμο σε σχέση με τη λειτουργία του λιμανιού και την αποχέτευση.
Μετά την σχεδόν δίωρη λεπτομερειακή ενημέρωση του κ. Υπουργού για τα παραπάνω προβλήματα ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κ. Β. Πιστικίδης δήλωσε: 
«Στο πρόσωπο του κ. Σπίρτζη ο Δήμος μας αναγνωρίζει έναν φίλο, που είναι πολύ καλά και από παλαιά ενημερωμένος για τον τόπο μας και τα προβλήματα του. Με τη ιδιότητα του μηχανικού, δηλαδή ως τεχνοκράτης αλλά και ως αρμόδιος υπουργός έχει βαρύνουσα άποψη παράλληλα όμως και γνώση για τη λύση τους. Με την υπογραφή του εντός των ημερών θα αρχίσουμε την υλοποίηση της Δημοτικής Συγκοινωνίας και είμαι βέβαιος ότι θα σταθεί αλληλέγγυος στα ζητήματα που συζητήσαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου