Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Άγ. Νικόλαος Αρτέμιδας: Ένας ολόκληρος θησαυρός έκανε φτερά από αποθήκη!

Θεωρούσε η 78χρονη γυναίκα ότι είχε ασφαλίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον μικρό θησαυρό από κοσμήματα που είχε στην κατοχή της, όμως έπεσε έξω.
Το χειρότερο όμως ήταν πως η γυναίκα ήταν τόσο σίγουρη για την ασφάλεια των κοσμημάτων της που δεν τα αναζήτησε για πέντε ολόκληρους μήνες στο εξοχικό της στον Άγιο Νικόλαο Αρτέμιδας.




Πού τα είχε κρύψει; Σε μια τσάντα – όλα μαζί – την οποία είχε τοποθετήσει στην αποθήκη του σπιτιού της.

Όταν τα αναζήτησε τα κοσμήματα είχαν κάνει… φτερά και κανείς δεν μπορούσε να της δώσει το παραμικρό στοιχείο ακόμη και για το πότε έγινε αυτό!

Απελπισμένη πια το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να καταγγείλει την κλοπή στο αστυνομικό τμήμα μήπως κάποια στιγμή αυτά βρεθούν.

Τι έχασε η 78χρονη; Χρυσούς και ασημένιους σταυρούς, χρυσά βραχιόλια, σετ κοσμημάτων, χρυσές αλυσίδες, χρυσές λίρες, χρυσά μανικετόκουμπα, χρυσές καρφίτσες, και πλήθος άλλων κοσμημάτων των οποίων η συνολική αξία μπορεί να ξεπερνά και τα 100.000 ευρώ αφού ορισμένα από τα κοσμήματα χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα σπάνια!

Και βέβαια η ηλικιωμένη γυναίκα κατανόησε με τον πλέον άσχημο τρόπο ότι πουθενά πλέον δεν υπάρχει ασφάλεια για πολύτιμα αντικείμενα.

Άγ. Νικόλαος Αρτέμιδας: Ένας ολόκληρος θησαυρός έκανε φτερά από αποθήκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου