Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Νέοι της Ελλάδας σε …εθνική αποστολή

ΤΕΤΡΑΜΕΛΗΣ ΟΜΑΔΑ –ΜΕ ΜΙΑ ΛΑΡΙΣΑΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ -
Αναχώρησε την περασμένη Κυριακή από το «Ελ. Βενιζέλος», η εθνική ομάδα που θα λάβει μέρος στην Ολυμπιάδα Βιολογίας στο Aarhus της Δανίας.
Η ελληνική αποστολή αποτελείται από τετραμελή ομάδα αποφοίτων Λυκείου, τους Καρβέλα Νικόλαο από Παλλήνη, Γαζή Διονύσιο από Πειραιά, Δεληβοριά Μιχαήλ από Πάτρα και Δέσποινα Καλούση από τη Λάρισα και θα συναγωνιστεί με τις αντίστοιχες τετραμελείς αποστολές από 65 χώρες.




Τα παιδιά τα συνοδεύουν δύο καθηγητές Βιολογίας εκ μέρους της Πανελλήνιας Ένωσης Βιοεπιστημόνων οι κ.κ. Αρβανίτης Δημήτριος, ερευνητής Ιδρύματος Ιατροβιολογικών Ερευνών Ακαδημίας Αθηνών και κ. Ταλαμάγκας Ασημάκης, εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έξοδα της αποστολής προσέφερε το Ίδρυμα Ωνάση. Επίσης σημαντικη είναι η χορηγεία-συνεισφορά δύο επιχειρήσεων από τη Λάρισα οι οποίες έμπρακτα υποστηρίζουν τη νεανική προσπάθεια. Η εταιρία BRETTAS S.A. και η ΟΛΥΜΠΟΣ ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΙΙΑ Α.Ε. προσέφεραν προϊόντα τους (ελιές, μαρμελάδες και παστέλια) τα οποία θα προσφερθούν ως αναμνηστικά στις ξένες αντιπροσωπείες.

www.eleftheria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου