Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

«ΧΡΥΣΟΙ» ΤΟΥΛΟΥΠΗΣ & ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Δύο ιππείς μας πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και αναδείχθηκαν «χρυσοί» το περασμένο τριήμερο στους
διεθνείς αγώνες υπερπήδησης εμποδίων που συμμετείχαν σε Βουδαπέστη και Chantilly.
O λόγος για τον Άγγελο Τουλούπη που έκανε αισθητή την παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο CSIO3* της Βουδαπέστης και τον Ανδρέα Βαρδινογιάννη, που πήρε μέρος στο CSI2* του Chantilly της Γαλλίας.




Ο Άγγελος, που ήταν μέλος της ομάδας που πήρε μέρος στο Παγκόσμιο, κέρδισε τις τέσσερις ημέρες των αγώνων τέσσερα μετάλλια, δύο χρυσά, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο. Σε αγωνίσματα ύψους 1.40μ.και 1.30μ. μαζί με τον Quirio κέρδισε δύο πρώτες θέσεις με τις γρηγορότερες άπταιστες διαδρομές σε σύνολο αντίστοιχα 79 και 54 ιππέων από όλο τον κόσμο. Ακόμη σε αγώνισμα ύψους 1.35- 1.40μ. κέρδισε δύο μετάλλια, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο, αντίστοιχα με τον Coco Chanell και τον Quirio.

Στο διεθνή αγώνα του Chantilly και σε αγώνισμα ύψους 1.35μ. ο Ανδρέας Βαρδινογιάννης με τον Mercury με τον καλύτερο χρόνο και άπταιστη διαδρομή στο μπαράζ κέρδισε το χρυσό μετάλλιο σε σύνολο 26 αθλητών. Στον αγώνα του Chantilly πήραν μέρος ακόμη δύο Ελληνίδες αμαζόνες, η Άννα Παπαγεωργίου και η Ηλέκτρα Νιάρχου.

Ακολουθεί αυτή την εβδομάδα το Παγκόσμιο Κύπελλο της Μπρατισλάβα στη Σλοβακία από τις 23 έως και τις 26 Ιουλίου με τη συμμετοχή πέντε Ελλήνων αθλητών, της Hannah και Ιόλης Μυτιληναίου, του Άγγελου Τουλούπη, του Δημήτρη Νάτση και του Στέφανου Παπαγεωργιου.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου