Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

ΤΥΜΒΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ - το βροντερό ΟΧΙ του Κ.Α.Σ.

ΤΥΜΒΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ - το βροντερό ΟΧΙ του Κ.Α.Σ.
Ειλικρινά θα ήθελα να μάθω το λόγο απόρριψης της αίτησης του Δήμου Μαραθώνα και που οφείλεται αυτό το βροντερό ΟΧΙ του Κ.Α.Σ. (Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο) για την
εν λόγω Συναυλία.
Δίνουμε το (ΟΚ) για τη δημιουργία κατασκευής ΧΥΤΑ, όπως αυτό του ΧΥΤΑ Γραμματικού αλλά και σε άλλες περιπτώσεις Πανελλαδικά μέσα σε Αρχαιολογικούς Χώρους, βλέπε ΧΥΤΑ Φυλής, και άλλες περιοχές, και μας ενοχλεί μια Συναυλία στο Τύμβο του Μαραθώνα ????




Ας υπήρχαν κάποιοι περιορισμοί, όπως για παράδειγμα υπόδειξη του χώρου της συναυλίας.
Κάποιο μικρό χρηματικό ποσό Χ το οποίο θα πήγαινε στο Ταμείο του Υπουργείου Πολιτισμού.( Στη συνέχεια αυτό το ποσό θα μπορούσε να το μετακυλήσει ο Δήμος Μαραθώνα στις εταιρίες που θα ήθελαν να διαφημιστούν την ημέρα αυτή και οι Πολίτες να είχαν και πάλι ελεύθερη είσοδο)
Ας βάζανε κάποιο περιοριστικό όρο. Όπως για παράδειγμα, ο Δήμος είναι υποχρεωμένος την επόμενη ημέρα και μετά το τέλος της Συναυλίας να καθαρίσει το χώρο από τυχόν απορρίμματα που δημιουργηθούν κατά τη διάρκεια της Συναυλίας στο χώρο. Αν δεν το κάνει κατά το έλεγχο του χώρου από κλιμάκιο του Κ.Α.Σ, και διαπιστωθεί παράβαση θα υπάρχει πρόστιμο προς το Δήμο Μαραθώνα.

Τι να πει κανείς !!
Ζητείται Ελπίς

Έλλην Άπελπις

ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ της κυρίας Πινελόπης Γαλανοπούλου:

ΥΓ - Ντροπή και πίκρα νιώθει όποιος είναι καθαρός σε τούτο τον τόπο, περήφανοι νιώθουν μόνο οι σκουπιδοκράτορες και οι αυλοκόλακές τους! ειδικά περήφανοι στην έσω τσέπη του brand-name παντελονιού που κυκλοφορούν!

2 σχόλια:

  1. Κάντε συναυλία και στο 1ο νεκροταφείο τότε, δίπλα στην κοιμωμένη του χαλεπά, αφού δεν σας πειράζει να διασκεδάζετε πάνω από τα ιερά κόκαλα. Ο Τύμβος του Μαραθώνα είναι ιερός και εκεί αναπαύονται ήρωες. Άντε πια με τον ψευτοπολιτισμό των συναυλιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ γκάντεμ στόρι αυτός ο Ψηνάκης βρε παιδί μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου