Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Facebook Messenger και δωρεάν wi-fi στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος»

Kαινοτόμες ηλεκτρονικές υπηρεσίες και εφαρμογές εγκαινιάζονται στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Πρόκειται για το ATH Messenger και το ATH Free Wifi.
To “ATH Messenger” παρέχει πληροφορίες πτήσεων μέσα από το Facebook messenger, μια διεθνής καινοτομία του αεροδρομίου της Αθήνας, ενώ το “ ATH Free WIFI” δίνει δωρεάν και απεριόριστη παροχή WiFi στους χώρους του αεροδρομίου.




Ο ΔΑΑ γίνεται το πρώτο αεροδρόμιο στον κόσμο που υλοποιεί εφαρμογή πληροφορίας πτήσεων μέσω του Facebook Messenger. Με στόχο την άμεση και έγκυρη εξυπηρέτηση του κοινού, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών καινοτομεί διεθνώς στον αεροδρομιακό χώρο και προωθεί μια νέα εφαρμογή, το “ATH Messenger”: χρησιμοποιώντας απλά το Facebook Messenger από το κινητό, το tablet ή το laptop, όλοι οι χρήστες μπορούν να ενημερώνονται «live» για την πτήση τους με τη χρήση των γνωστών hashtags (#) και λέξεις κλειδιά (π.χ. flight & αριθμός πτήσης).

Στέλνοντας ένα Facebook message με την κατάλληλη λέξη κλειδί στο inbox της σελίδας, ο κάθε χρήστης μπορεί με απλό και άμεσο τρόπο να παίρνει ζωντανή ενημέρωση και πληροφορίες για την πτήση του!

Για τη λειτουργία του «ATH Messenger», έχει δημιουργηθεί η σελίδα (www.facebook.com/ATHmessenger) πέραν της υπάρχουσας επίσημης σελίδας που διατηρεί ο ΔΑΑ στο Facebook (www.facebook.com/ATHairport). Περισσότερες πληροφορίες για το «ATH Messenger» θα βρείτε στο βοηθό περιήγησης Help Guide: http://goo.gl/IL3BTb

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών προσφέρει πλέον στο κοινό δωρεάν και απεριόριστη παροχή WiFi ασύρματης πρόσβασης στους χώρους του αεροδρομίου μέσω του δικτύου του «ATH Free»! Για τη χρήση του Wi-Fi αεροδρομίου, οι επιβάτες μπορούν να επικοινωνήσουν στο 2103530000 ή να αποστείλετε email στο airport_info@aia.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου