Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Όπλα και κλοπιμαία στο σπίτι νεαρού στην Πέλλα

Ο δράστης κυκλοφορούσε για περισσότερο από έξι χρόνια (!) με μια μοτοσυκλέτα που είχε κλαπεί στις 3 Φεβρουαρίου του 2008 από τη Θεσσαλονίκη Συναγερμό σήμανε στις αστυνομικές αρχές των Γιαννιτσών μετά τα ευρήματα στο σπίτι ενός νεαρού για τον οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι εμπλέκεται σε παρανομίες. Ήδη ερευνάται πού και για πιο λόγο πυροβόλησε με τα δυο παράνομα όπλα που κατείχε, ενώ βρέθηκε και μια κλεμμένη μοτοσικλέτα.

Οι άνδρες της Ασφάλειας έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του 28χρονου υπόπτου σε χωριό της Πέλλας και κατέσχεσαν δυο κυνηγετικά όπλα από τα οποία είχε ξύσει τους αριθμούς σειράς και ερευνάται αν και από πού είναι κλεμμένα. Παράλληλα, βρέθηκαν οκτώ φυσίγγια κυνηγετικού όπλου 12 cal αλλά και οκτώ πυροδοτημένοι κάλυκες του ίδιου διαμετρήματος, χωρίς να έχει διαπιστωθεί ακόμη πότε και πού ερρίφθησαν οι πυροβολισμοί.

Ο δράστης κυκλοφορούσε για περισσότερο από έξι χρόνια (!) με μια μοτοσυκλέτα που είχε κλαπεί στις 3 Φεβρουαρίου του 2008 από τη Θεσσαλονίκη! Ο 42χρονος ιδιοκτήτης της που την είχε... ξεγράψει οριστικά, δεν πίστευε στα αυτιά του όταν οι αστυνομικοί τον κάλεσαν να την παραλάβει! Ο 28χρονος ανακρίνεται για να εξακριβωθεί σε τι είδους παράνομες ενέργειες εμπλέκεται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών με κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί όπλων και κλοπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου