Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014

Νέα προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο Λιακουνάκος


 
Υπόθεση «ηλεκτρονικού πολέμου»Ο επιχειρηματίας είναι ένας εκ των 19 κατηγορουμένων στο πρόγραμμα του ηλεκτρονικού πολέμου που κόστισε στο Δημόσιο δεκάδες εκατομμύρια ευρώ αλλά ουδέποτε παραλήφθηκεΝέα προθεσμία για να απολογηθεί στις 16 Ιουνίου έλαβε ο επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος, ένας εκ των κατηγορουμένων στην υπόθεση του «ηλεκτρονικού πολέμου». Ο κ. Λιακουνάκος προσήλθε το πρωί της Παρασκευής στον ανακριτή κατά της Διαφθοράς Ιωάννη Σαριώτη χωρίς τους δικηγόρους του -οι οποίοι κατά πληροφορίες δήλωσαν κώλυμα- ζήτησε και έλαβε εκ νέου προθεσμία.

Ο επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος είναι ένας από τους 19 κατηγορούμενους στην υπόθεση του «ηλεκτρονικού πολέμου» και είναι η τρίτη φορά που λαμβάνει προθεσμία για να απολογηθεί αφού η αρχική ημερομηνία της απολογίας του είχε οριστεί για τον Μάρτιο του 2014.

Πρόκειται για ένα οπλικό σύστημα που παραγγέλθηκε σε εταιρεία του το 2000 (επί υπουργίας Τσοχατζόπουλου) και ζημίωσε το Ελληνικό Δημόσιο με 43 εκατ. ευρώ, τα οποία εισέπραξε ο επιχειρηματίας χωρίς να έχει παραδώσει ούτε βίδα στον Ελληνικό Στρατό!

Ο κ. Λιακουνάκος αντιμετωπίζει κακουργηματικές κατηγορίες όπως και ο πρώην γενικός διευθυντής Εξοπλισμών Ευάγγελος Βασιλάκος ο οποίος μετά την απολογία του για την ίδια υπόθεση αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου