Σάββατο 31 Μαΐου 2014

ΚΕΛ και πρόστιμα - Ποια πρόσωπα και υπηρεσίες ευθύνονται;

του Γιώργου Παπαστεφάνου
Λίγες σκέψεις μου σχετικά με την επαναφορά των απειλών για καταβολή των προστίμων από τους εν λόγο δήμους!!
Ποια πρόσωπα και υπηρεσίες ευθύνονται; 
Γιατί έχει ο καθένας από τους υπευθήνους αυτή την θέση σήμερα;
ποιοι θα ωφεληθουν και ποιοι θα
επιβαρυνθούν από τις μέχρι τώρα αδιέξοδες προτάσεις για την κατασκευή του Κ.Ε.Ε. Β.Μεσογείων;

Η γνώσεις μου σε σχέση με τα φυσικά πρόσωπα δεν μπορεί να είναι απόλυτα ακριβείς διότι, η εμπλοκή των φυσικών προσώπων που γνωρίζω μπορεί να είναι μόνο αυτά που ανέλαβαν να παρουσιάσουν ή να υλοποιήσουν αποφάσεις άλλων που προΐστανται στις υπηρεσίες της δημόσιας διοίκησης, της τοπικής αυτοδιοίκησης και ανωνύμων εταιριών, σίγουρα όμως, τόσο οι υπογραφές στα έγγραφα  όσο και το έγγραφο ανάληψης ευθύνης θέσης και υπογραφής, μπορεί να δώσει με κάθε λεπτομέρεια τα περισσότερα από τα εμπλεκόμενα φυσικά πρόσωπα.

Τα περιστατικά που γνωρίζω και από τα οποία πιστεύω ότι προκύπτει η εμπλοκή των προσώπων αυτών είναι :
Α. Η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων (ΜΠΕ) για το ΚΕΛ Β. Μεσογείων όπου μετά την προσφυγή που έγινε για 5 λόγους, τελικά το Σ.τ.Ε. την ακύρωσε όπως ρητά αναφέρει εξετάζοντας μόνο τον πρώτο από τους λόγους προσφυγής, αφού και μόνο αυτός φτάνει για την απόρριψη της μελέτης αυτής χωρίς να χρειάζεται να εξεταστούν και οι άλλοι λόγοι προσφυγής που σίγουρα, θα την απέρριπτε και γι αυτούς τους λόγους, αφού η όλη μελέτη ήταν φτιαγμένη σε γραφεία χωρίς καμιά σχέση με την πραγματικότητα της περιοχής χωροθέτησης ή την θάλασσα που θα εκβάλει ο αγωγός απορροής.

Β. Η προέγκριση χωροθέτησης έγινε χωρίς την απαραίτητη κατά τον νόμο ,συγκριτική εξέταση -οικονομοτεχνική  και περιβαλλοντική- εναλλακτικών άλλων λύσεων ,για τον τρόπο επίλυσης του αποχετευτικού των πόλεων της περιοχής που από τότε υπήρχαν.
Την λύση επεξεργασίας των λυμάτων στο ΚΕΕ Ψυτάλλειας ή στο κοντινό χώρο που κατασκευάζεται σήμερα το ΚΕΛ Κ. Μεσογείων.
Έτσι ήταν λογική η τελική απόφαση απόρριψής της χρηματοδότησης της κατασκευής του έργου από τα προγράμματα της Ε.Ε ήδη από τότε .

Παρόλη την παρέλευση από τότε μια δεκαετίας, η μέχρι σήμερα μη οφειλόμενη συμμόρφωση, από τις υπηρεσίες της δημοσίας διοίκησης, στις απαιτήσεις του ΣτΕ για τις αλλαγές που χρειαζόταν να γίνουν στην ΜΠΕ για να μπορεί να γίνει τελικά η έγκριση της και η χωροθέτηση του έργου, υποδεικνύει  και τις συγκεκριμένες υπηρεσίες και τα φυσικά πρόσωπα που είναι υπεύθυνα για την μη επίλυση μέχρι σήμερα του αποχετευτικού των πόλεων της Αρτέμιδος και της Ραφήνας, που ενδέχεται να προκαλέσει την επιβολή προστίμου από την Ε.Ε, για την μη συμμόρφωση της Ελληνικής Δημοκρατίας στην οδηγία της ,για τα θέματα προστασίας περιβάλλοντος και διαχείρισης υδάτων.
Η μη συμμόρφωση πιστεύω ότι οφείλετε στην αδυναμία της πρότασης χωροθέτησης ,να καταφέρει τελικά να πληροί τις οδηγίες που αναφέρει το ΣτΕ , λόγο του ότι ο συγκεκριμένος χώρος που προτάθηκε δεν μπορεί να είναι ο ενδεδειγμένος για την κατασκευή του ΚΕΛ
Αφού με τους περιορισμούς απόστασης από το Μέγα Ρέμα της Ραφήνας που θα όριζε μία μελέτη διαχείρισης των υδάτων του ρέματος Ραφήνας και τις αποστάσεις από αυτό που θα όριζε μια οριοθέτηση του ρέματος.
Αυτό φαίνεται από την αποτύπωση στον χάρτη του περιφερειακού σχεδιασμού της Αττικής ,που έχει γίνει νόμος του ελληνικού κράτους με πρόταση του ΟΡΣΑ και προβλέπει την χάραξη και κατασκευή της επέκτασης της Αττικής Οδού ,από το αεροδρόμια μέχρι την διασταύρωση της Ραφήνας και την ύπαρξη παράπλευρα του παλαιοντολογικού αρχαιολογικού χώρου του Πικερμίου. Έτσι δεν υπάρχει κατάλληλος άλλος χώρος ελεύθερος στην περιοχή που θα μπορούσε να κατασκευαστεί εκεί το ΚΕΛ Β. Μεσογείων.
Πριν λίγους μήνες , με δόλιο τρόπο το ΥΠΕΚΑ και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής εκπροσωπώντας το Ελληνικό δημόσιο, η ΕΥΔΑΠ που έχει την αρμοδιότητα ύδρευσης και αποχέτευσης της Αττικής ,όπως και η αιρετή Περιφέρεια Αττικής που διαχειρίζεται τα κονδύλια χρηματοδότησης της Ε.Ε., για να αποφύγουν την επιβολή ενός πιθανού προστίμου από την Ε.Ε. σε αυτούς ,προσπάθησαν το 2013 να παρασύρουν τους Δήμους Σπάτων –Αρτέμιδος και Ραφήνας – Πικερμίου σε μια παράτυπή αν όχι παράνομη διαδικασία υπογραφής ενός « Συμφώνου Συνεργασίας » που ως μόνο στόχο είχε να μετατοπίσει την ευθύνη αποχέτευσης των πόλεων στους δήμους αυτούς και με την μη δυνατή κατασκευή ενός ΚΕΛ, λόγο των δικών τους αστοχιών στις μέχρι σήμερα ενέργειές τους  ,αφού η όλη διαδικασία ωρίμανσης του έργου δεν ανταποκρίνονται στους όρους και τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος, θα είχε σαν επακόλουθο την επιβολή στους δήμους των προστίμων.

Τέλος, θέλω να τονίσω τους λόγους ωφέλειας που πιστεύω ότι έχει ο καθένας από παραπάνω υπευθύνους φορείς  και φυσικά πρόσωπα
α) ΥΠΕΚΑ : αποφυγή επιβολής προστίμου από την Ε.Ε στο Ελληνικό δημόσιο
β) Περιφέρεια Αττικής : απορρόφηση με κάθε τρόπο κονδυλίων από την Ε.Ε.
γ) ΕΥΔΑΠ :επέκταση των δραστηριοτήτων της στην παραγωγή ενέργειας και τον καθορισμό τελών σύνδεσης και χρήσης του δικτύου αποχέτευσης στα μεσόγεια με τιμές μεγαλύτερες από το υπόλοιπο λεκανοπέδιο
δ)Δήμος Σπάτων Αρτέμιδος : την ψηφοθηρική προσφορά λύσεων στην προσπάθεια συγκεκριμένων δημοτών και ιδιοκτήτων αγροτικών εκτάσεων  στον κάμπο των Σπάτων να αλλάξουν χρήση στις ιδιοκτησίες τους και την τελική απαλλοτρίωση τους από το δημόσιο με τιμές υπερδιπλάσιες από τις αντικειμενικές ,όπως έγινε και σε άλλες ίδιες περιπτώσεις στον ίδιο δήμο κατά το παρελθόν .
ε) Μελετητική και κατασκευαστική εταιρία με την κατασκευή ενός έργου μη απαραίτητου

Το ποιοι έχουν βλαφτεί ή θα μπορούσαν να βλαφτούν  από τις ενέργειες ή παραλείψεις  των παραπάνω θα μπορούσα να αναφέρω τους εξής :
Α) τους πολίτες της Ε.Ε. και τους Έλληνες φορολογουμένους μέσω της χρηματοδότησης ενός που δεν είναι απαραίτητο για την επίλυση του αποχετευτικού της περιοχής ή και την διπλή χρηματοδότηση ενός έργου εάν φανεί ,από τα έγγραφά που έχουμε ζητήσει ,ότι η χρηματοδότηση του ΚΕΕ Ψυτάλλειας έπρεπε να περιλαμβάνει την επεξεργασία όλων των λυμάτων της Αττικής που είναι αρμοδιότητα της ΕΥΔΑΠ

Β) τους κατοίκους των δήμων  Σπάτων -Αρτέμιδος και Ραφήνας –Πικερμίου ,που ακόμα και σήμερα πληρώνουν κάθε μήνα το άδειασμα βόθρων, που τα τέλη σύνδεσης και χρήσης από την κατασκευή ενός ΚΕΛ στην περιοχή  μπορεί να είναι πιο ακριβά από  τα αντίστοιχα των υπολοίπων κατοίκων της Αθήνας που κάνουν χρήση των υποδομών του ΚΕΕ της Ψυτάλλειας, όπως και τον κίνδυνο να πληρώσουν τα πρόστιμά της Ε.Ε. παρά ότι δεν ευθύνονται αυτοί για την παράτυπη ή και παράνομη διαδικασία που έχουν ακολουθήσει όλοι οι παραπάνω μέχρι σήμερα.
Τέλος τις οικονομικές επιπτώσεις που θα έχει στην πόλη της Αρτέμιδος, στους κατοίκους και τους επαγγελματίες της η ενδεχόμενη κατασκευή του ΚΕΛ. Β. Μεσογείων και η έλλειψη στην ΜΠΕ ,της ύπαρξης δεύτερου αγωγού απορροής από το ΚΕΛ Κ. Μεσογείων, το ΚΕΛ Μαρκοπούλου και το ΚΕΛ αεροδρομίου στο νότια άκρο της με επακόλουθο  την σωρευτική επιβάρυνση του κόλπου της, με φωσφορικά υπολείμματα που θα δημιουργούσαν πιθανό ευτροφισμό της θάλασσά της.

Σε μια τέτοια περίπτωση οι οικονομικές επιπτώσεις θα ήταν τεράστιες λόγο της απώλειας της καθημερινής παρουσίας κατά τους 5 ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες πάνω από 10.000 λουομένων επισκεπτών στις παραλίες της ή με το κόστος μετακίνησης των 40.000 κατοίκων της σε διπλανές παραλίες για το καθημερινό  θαλάσσιο μπάνιο τους.

22 σχόλια:

  1. Ντροπή σας κύριε Παπαστεφάνου, εμμέσως προσπαθείτε με τους 5 "λόγους ωφέλειας" που προβάλλετε να δικαιολογήσετε και να απαλλάξετε τους υπεύθυνους του κράτους (ΥΠΕΚΑ, ΕΥΔΑΠ ΑΕ) και της Περιφέρειας, από τις σοβαρές βλάβες που έχουν με τις ενέργειές τους απειλήσει στο δημόσιο και εν πολλοίς προκαλέσει σε βάρος του δημόσιου και κοινωνικού συμφέροντος και να δείξετε τελικά ότι οι αρμόδιοι αυτοί εύλογα κινούνται όπως κινούνται τα τελευταία χρόνια. Εάν δεν συμβαίνει αυτό, τότε έχετε σύγχυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κος Παπαστεφανου διαχρονικα,με τις επιλογες του εχει τοθετησει εαυτον εκτος λογικης.Τι ασχολησε με ενα τετοιο υποκειμενο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΛΚ ΑΦΙΣΙΚΟΛΗΤΗ ΒΡΟΜΙΑΡΗ,ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΤΟΝ ΣΓΟΥΡΟ ΕΦΥΓΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΛΚΣ.ΤΩΡΑ Ο ΜΟΥΓΓΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ,ΑΝ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΚΑΤΙ,ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΚΥΡ ΔΗΜΑΡΧΟ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ ΑΝΤΕ ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. vre brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,

      Διαγραφή
    2. ΒΑΛΕ ΟΠΙΣΘΕΝ ΚΑΙ ΕΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΕΣΕΙΣ

      Διαγραφή
    3. ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,ΚΑΙ ΔΙΝΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΞΕΦΩΝΙΣΜΈΝΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ,ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΆΝΟΥΝ?

      Διαγραφή
  4. Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΚΟΥ ΕΚΑΝΕ ΗΔΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ. ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ Ή ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΚΕΛ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ ΜΕ ΑΓΩΓΟ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ. ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΞΥΠΝΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΕ ΦΑΓΑΝΕ ...... ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑ. ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΤΟ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΓΡΑΦΙΚΟ, ΟΠΟΤΕ ΦΑΤΕ ΤΟ ΚΕΛ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτα ακομα ειναι εφιαλτικα σενσρια,που εχουν ομως σοβαρη βαση.Αν το δοκιμασει μαλλον θα ειναι ο πρωτος Δημαρχος που θα φυγει με ασθενοφορο.

      Διαγραφή
    2. ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΒΡΕ Μ@ΛΑΚΑ? ΠΟΥΣΤΡ@ΚΙ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ. ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΣΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ

      Διαγραφή
  5. Παπαστεφάνου Γιώργος1 Ιουνίου 2014 στις 7:45 μ.μ.

    σιγά ρε παλικάρια.... γεμίσαμε επαναστάτες του πληκτρολογίου !! Η αλήθεια αυτές τις στιγμές πρέπει να λέγεται χωρίς περιστροφές ... εσύ στην αρχή μάλλον δεν κατάλαβες το όλο κείμενο και έμεινες στους λόγους που το κράτος και οι υπηρεσίες του προσπαθούν να κρυφτούν από τα πρόστιμα που θα έρθουν από την Ε.Ε. Δεν είναι ότι προσπαθώ εγώ να το δικαιολογήσω ...αντιθέτως βγάζω στην φόρα την όλη προσπάθεια του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΔΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΝΟΗΜΑ. ΟΣΟΙ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΑΡΘΡΑ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ, ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΛΙΓΟ. ΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΣΥΝΤΟΜΙΑ, ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.

      Διαγραφή
    2. ΡΕ ΠΕΤΑΜΕΝΕ ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ,ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ,ΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ.ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΡΑΞΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.ΑΛΛΑ ΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟ-ΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΑΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ ΚΑΙ ΚΤΥΠΑ ΤΡΕΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙΑ ΒΛΑΧΟΜΠΛΟΓΚ.ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΗ.ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ,Η ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΤΕ ΕΝΑΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ.ΕΛΠΙΖΩ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ...ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΡΑΔΕΣ,ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ 600 ΛΕΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ.ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ 2-3ΛΕΠΤΑ/ΩΡΑΣ,ΓΙΑ ΜΕΣΑΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ,1-2 ΛΕΠΤΑ/ΩΡΑΣ,Ο ΚΑΛΟΣ,1ΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΕΜΠΕΙΡΟ!
      ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΣΤΟ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ.ΑΛΛΑ ΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ.ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΟΥ ΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΙΣΕ ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ,ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ.ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ,ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΜΟΝΟ ΚΡΙΝΕΤΑΙ.ΡΕΕΕΕ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ

      Διαγραφή
  6. Παπαστεφάνου Γιώργος1 Ιουνίου 2014 στις 7:46 μ.μ.

    όσο για τον δεύτερο ...μακάρι να υπήρχαν στην πόλη μας λίγοι ακόμα σαν και μένα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΛΚΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΕΣΕΝΑ ΜΟΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Δ.Μαρκου εχει την απολυτη πλειοψηφια,τωρα μενει απλα να την κανει χρηση υπερ του ΔΗΜΟΥ.Ολα τα προστιμα,κλπ.,μετακυλιονται σε ολους τους Πρωην Δημαρχους,και Δ.Υπαλληλων,με δημευση της προσωπικης περιουσιας τους.Αλλα δεν τον βέπω ουτε φωτογραφια πια,βγηκε ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ και εξαφανιστηκε οπως συνηθως;Η εχει εσωτερικο προβλημα με τα ΛΑΜΟΓΙΑ που Πριμοδοτησε με σταυρους εις βαρος αλλων;Θα δειξει ποσο θα κρυφτει ακομα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάλι αρχίσαμε τα ίδια.Βρίζει ο ένας τον άλλο και αυτό είναι. Ηρεμήστε συνδημότες μου για να δούμε τι μπορεί να γίνει προς όφελος όλων μας.!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πραγματι δε βγαινει ακρη με το αρθρο. Δεν καταλαβαινει κανεις τις αποψεις του κυριου, ο οποιος αν δε κανω λαθος ανηκε σε οικολογικη ομαδα. Ομως δε γνωριζουμε ποιο το μορφωτικο του υποβαθρο, διότι για να γραφεις περι τοσο σοβαρων θεματων, χρειαζεται τουλαχιστον ανωτατη εκπαιδευση με αναλογη ειδικευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έχετε τρελαθει?Ποιος σας ειπε οτι για να εχεις γνωμη για οποιοδηποτε Θεμα πρεπει να εχεις Πτυχιο,και ανολογη ειδικευση,ειδικα στην ΕΛΛΑΔΑ?13 χρονια ηταν ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ με πετσινο ΠΤΥΧΙΟ,και δεν θα τιμωρηθει καν,λογω ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ.Για Συνελθετε λιγο αυτες οι ελιτιστικες αποψεις οδηγουν σε σκοτεινα Καθεστωτα.Η ΕΛΛΑΔΑ ειδικα σε ολες τις Θεσεις ειχε παντα Προσωπα με πολυ Μεγαλους Τιτλους Σπουδων.Το αποτελεσμα των ΤΙΤΛΩΝ ΠΤΥΧΙΩΝ γνησιων,και πετσινων,δεν νομιζω να ικανοποιει κανενα μας.Εδω μας αφηνουν να γραφουμε ολοι σωστα-λαθος.Μην Αυτολογοκρίνεστε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΡΦΩΣΗ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ.
    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΣΤΙΣ ΛΟΥΤΣΕΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ; ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΙΣΩΜΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παπαστεφάνου Γιώργος4 Ιουνίου 2014 στις 6:32 μ.μ.

    η δημοσίευση είναι σημειώσεις από την προφορική κατάθεση μου ως μάρτυρας στην μήνυση που Χρ. Ποθουλάκη κατά των υπευθύνων για τα κόλπα με το ΚΕΛ. Β. Μεσογείων στο πλατύ χωράφι . Σίγουρα θα χρειαζόταν μια επεξεργασία πριν τα βγάλω σε γραπτό λόγο , όμως και έτσι όπως είναι πιστεύω ότι όποιος έχει τουλάχιστον για λίγο ασχοληθεί με το θέμα , θα καταλάβει τις θέσεις μου όπως τις κατέθεσα στο Ειρηνοδικείο Κορωπίου . Ελπίζω ότι και αυτοί που κάνουν τον κάποιον πληκτρολογώντας καθημερινά με μόνο σκοπό το να υβρίζουν να έχουν το κουράγιο να πάνε να καταθέσουν και αυτοί υπέρ τις μήνυσης Ποθουλάκη . Από 40 χιλ. κατοίκους του δήμου Σπάτων Αρτέμιδας μόνο 3 πήγαμε και καταθέσαμε .... Ο νέος δήμαρχος Δημ. Μάρκου , Ο Γιαννάτος και εγώ .... μέχρι την στιγμή που η υπόθεση θα φτάσει στο ακροατήριο μπορούν να καταθέσουν και άλλοι ως μάρτυρες . Όποιος νομίζει ότι μπορεί να υποστηρίξει καλύτερα την υπόθεση μπορεί να επικοινωνήσει με τον Χρήστο και να κανονίσει να πάει για κατάθεση .... γιατί από τζάμπα μάγκες είναι γεμάτη η χώρα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου