Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ - Ευχαριστίες μετά τις εκλογές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω την εφημερίδα «Ο ΔΗΜΟΤΗΣ» και ιδιαιτέρως τον δημοσιογράφο κύριο Πνευματικάτο Δημήτριο για την αμερόλιπτη στάση που κράτησαν κατά την προεκλογική περίοδο ανάμεσα στους δύο υποψηφίους Δημάρχους Χρήστο Μάρκου και Δημήτρη Μάρκου.
Με τη στάση τους αυτή τόσο η εφημερίδα όσο και ο συγκεκριμένος
δημοσιογράφος έδειξαν στην πράξη τι θα πει ανεξάρτητη δημοσιογραφία.
Ιδιαίτερα μεταξύ της Α΄ και της Β΄ Κυριακής παρουσίασαν τους δύο υποψήφιους ισότιμα χωρίς να επηρεάσουν στο παραμικρό τους πολίτες για το τι θα ψηφίσουν.
Ελπίζω να συνεχίσετε έτσι και να μας ασκείτε καλοπροαίρετη κριτική στα τυχόν λάθη που θα κάνουμε ώστε και εμείς να μπορούμε να διορθωθούμε προς το καλύτερο.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

16 σχόλια:

  1. ΡΕ ΜΛΚ ΠΑΚΙΣΤΑΝΕ Ο ΠΑΛΙΟΓΕΡΟΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ,ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ Π@ΥΣΤΡΟΣΚΥΛ@,ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΤΟΝ ΕΒΡΙΖΕΣ,ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΡΙΖΕ ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΚΕΛ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ.ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΑ ΣΕ ΠΛΕΥΡΙΣΕ ΤΟ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟ ΓΕΡΟΝΤΙ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΕ ΠΟΥΛΑΚΗ ΣΕΡΕΤΗ,ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΕΣ?ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΛΕΙΣΗ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΔΙΚΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ.ΓΛΥΨΕ ΜΛΚ ΠΑΚΙΣΤΑΝΕ,ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΟΙ ΚΑΣΙΜΙΚΟΙ.Η ΑΝΑΤΑΚΤΙ ΜΟΝΟ 4ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΡΑΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ.ΜΛΚ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟΝ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟ,ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ.ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ,ΟΧΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ,ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ.ΡΕ ΜΛΚ ΟΛΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΥΤΣΟΥΝΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΥ,ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ.ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΗΔΗ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΙΑΣΕΙ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ,ΟΣΕΣ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΙΣ ΕΙΠΑ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΕ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αξιοτιμε κυριε..που αν μπορει κανεις μ αυτα που εγραψες να σε πει κυριο...Δεν εισαι ..αλλα επειδη γνωριζω τον Παναγιωτη ειναι απο μεγαλη οικογενεια Χαλανδριωτων γονεων κ εχει δειξει ποσο αξιζει κ μονο με την επιλογη των πολιτων που παντα τον ψηφιζουν...Οσο για σενα λυπαμαι που εκτος οτι σκοτωσες την Ελληνικη γλωσσα ..ντρεπομαι για το επιπεδο ανθρωπων σαν εσενα που χαλαει την εικονα της πολης μας..ΛΥΠΑΜΑΙ κυριε πολυ για σενα κ τους ομοιους σου που μας καταδικασαν σαν πολη να ακουγομαστε προς τα εξω σαν το κατωτερο επιπεδο πολιτων...ΝΤΡΟΠΗ!!Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΛΗΣΕ Κ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Κ ΣΟΦΟΤΕΡΗ ΑΠ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ..ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ..Κ ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για το συγκεκριμένο δε μίλησε ο κόσμος αλλά οι γέροι και γριές που τους τάραξε στην ένεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παναγιωτη που θελεις να γινεις Δεσποτης,γιαυτο σε λενε Πακιστανος,και εισαι.Πριν αλεκτωρ........ο τελειωμενος κολοτουμπας παντα με οδηγο φωτεινο το προσωπικο κερδος,σε ευχαριστησε δημοσιως,εξευτελίζοντας ακομα και το γλειψιμο σου.Μας λεει παλι κοπρολαγνους,και ετοιμαζετε με την ΝΕΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΓΙΑ ΚΕΛ.Εκτοσ αν αλλαξες και εσυ θεση,και πηρατε γραμμη απο το αφεντικο,σιγα σιγα να μας πειτε οτι μονο το ΚΕΛ θα μας σκοτωσει.Εγω επειδη σε ξερω προσωπικα νομιζω οτι μονο μια ακομη ανοησια σου ειναι,πολυ σοβαρη μεν αλλα ανοησια.Γιατι αμα παιζει αλλαγη σχεδιου παμε για ΚΕΛ οτι και να πω ειναι λιγο,τοτε ερχεται η μοναδικη πειστικη πραξη,το Ξυλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το επιπεδο του πρωτου σχολιαστη ειναι πεζοδρομιου. Ειναι απο αυτους που εμφανιστηκαν γραφοντας με αυτο το στυλ τωρα τελευταια στο blog. Πολλα απωθυμενα! Τον εχω δει και σε αλλες αναρτησεις. Τωρα ως προς τον Δημοτη ολη την προεκλογικη περιοδο οπως και οι υπολοιπες εφημεριδες υποδτηριζε σποκλειστικσ την Ραφτοπουλου γιατι ηταν η μοναδικη που πληρωνε αδρα για να ανεβαζουν αθρα της. Επομενως δεν υπηρχε αντικειμενικοτητα οποιος πληρωνει ανεβαζει οτι θελει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτη ειναι η απολυτη δυναμη ελευθεριας που μας δινει ο Ηλ.Τυπος,ολοι μπορουν να γραψουν οπως το βλεπουν,ακομα και το πεζοδρομιο"που στην Αρτεμιδα,δεν εχουμε πεζοδρομια,μονο τυπους πεζοδρομιου".Επειδη βλεπω εισαι πολυ φρεσκος στην αναγνωση πολιτικων εφημεριδων πρεπει να το πιασεις απο την αρχη το μαθημα.
      Ο "ΔΗΜΟΤΗΣ"και καθε εντυπο ειναι περιορισμενου,χωρου,χρονου.Οταν κυκλοφορει ειναι ηδη παναρχαιο σε ποιοτητα πληροφοριας.Τα αρθρα,και τα δελτια τυπου,ειναι αποκλειστικη ευθυνη του υποψηφιου,της Δ.Αρχης,και οποιου εχει κατι να πει η να δηλωσει. Η Ραφτοπουλου ειχε και εχει οργανωμενο γραφειο τυπου,και μιλα παντου.Ολοι οι αλλοι τρεχουν λιγο μεχρι να εκλεγουν,και μετα εξαφανιζονται.

      Διαγραφή
    2. Μάλλον πολλά λεφτά για χάλασμα είχε. Μικρή κοινωνία είμαστε γνωρίζουμε. Όχι ότι αυτό είναι κακό αλλά στην όλη αυτοκριτική της ήττας για βάλτε και αυτό κάτω θα βοηθήσει. Η όλη επιχείρηση επιρροής του κόσμου απέτυχε οικτρά. Στα Σπάτα την γενέτειρα της πήρε 800 σταυρούς στην Αρτέμιδα που έλπιζε μόνο 2000 τι έφταιξε? Καιρός για αυτοκριτική. Όταν έρχεσαι τρίτος δεν κρίνεις τα λάθη των άλλων αλλά εξετάζεις τα δικά σου

      Διαγραφή
  6. Κε Λάμπρου, συγχαρητήρια για την εκλογή σας. Ελπίζω να μην επαναλάβετε τα μεγάλα λάθη της προηγούμενης θητείας σας στα κοινά και ιδιαίτερα την ανυπαρξία ουσιαστικής παρέμβασής σας στην αποτυχημένη και καταστρεπτική για την πόλη, λειτουργία του τοπικού συμβουλίου, του οποίου είστε μέλος. Περάσατε τη θητεία σας διοργανώνοντας ανέμελες ...ποδηλατάδες, ενώ η παραλία βρισκόταν στο έλεος της καταπάτησης και της παρανομίας. Μάλιστα δε θα ξεχάσω αυτό που είδα στα πρακτικά του τοπικού:
    Ότι δεν έχετε αντιληφθεί ηχορύπανση από τα μαγαζιά της παραλίας!!!
    Σας εύχομαι καλύτερη θητεία και λιγότερη βαρηκοϊα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τα γραφόμενά σας συμπεραίνω ότι δεν ήσασταν τακτικός στα τοπικά Συμβούλια της Λούτσας και το λέω αυτό γιατί θα είχατε προσέξει ότι ο κ.Λάμπρου ήταν ο ΜΟΝΟΣ που ΚΑΘΕ φορά στην έναρξη των συμβουλίων είχε ΠΑΝΤΑ να κάνει ανακοινώσεις για την απαράδεκτη κατάσταση των παιδικών χαρών, τις δραματικές συνθήκες που βίωναν κάτοικοι με απαράδεκτους δρόμους που δεν μπορούσαν να έχουν πρόσβαση στα σπίτια τους όταν έβρεχε και πολλά παρόμοια θέματα. Ήταν πάντα παρών και ασχολείτο με όλα τα σοβαρά θέματα της Κοινότητας, ακόμη και αν κινδύνεψε με προπηλακισμό. Τα έχουμε προβάλλει όλα αυτά, όχι γιατί έχουμε ιδιαίτερη συμπάθεια στο πρόσωπό του αλλά γιατί παρακολουθούσαμε εντατικά όλα τα Τοπικά Συμβούλια της Αρτέμιδας.
      Σίγουρα σε όλους μας υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης αλλά ας μη τα ισοπεδώνουμε όλα...
      Σας ευχαριστούμε για την θετική συμμετοχή σας στην συζήτηση που βοηθάει στον προβληματισμό και στην βελτίωση όλων μας...

      Διαγραφή
    2. Πράγματι είχαμε διαβάσει τα συγκεκριμένα πρακτικά και φρίξαμε! Όταν ένας αιρετός, κάνει πως δεν έχει αντιληφθεί το μεγαλύτερο - ίσως - θέμα, που είναι άθλια ηχορύπανση από αλητήριους της παραλίας, που πάει πακέτο με καταπάτηση δημόσιου χώρου και αγωγούς βοθρολυμάτων στην θάλασσα και στην αμμουδιά, τότε είναι θέμα! Μέγα θέμα! Οι διάφορες ανώδυνες ανακοινώσεις για τα άλλα προβλήματα, σε κανένα δεν δίνουν συγχωροχάρτι για την ΠΛΗΡΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ στο σκάνδαλο της παραλίας. Συμμετείχε σε ένα τοπικό συμβούλιο - εκδοτήριο αδειών ηχορύπανσης, αλλά ηχορύπανση δεν είχε πάρει είδηση ο κύριος Λάμπρου!

      Διαγραφή
  7. Η ΑΝΑΤ. ΑΚΤΗ, ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΕΦΥΓΕ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΘΟΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑΚΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΠΑΣΩΝ; ΑΧΝΑ ΔΕ ΒΓΑΖΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ αναγνώστη, η anatakti.gr δεν "παρακολουθεί ανελλιπώς", ούτε τα τοπικά ούτε τα δημοτικά συμβούλια. Άλλωστε δεν είναι υποχρεωμένη να το κάνει. Αλλά έχει 6.000 ώρες video από τοπικά και Δημοτικά Συμβούλια. Εάν μας διαβάζατε καθημερινά και δεν είχατε χάσει κανένα άρθρο μας, τότε θα είχατε "ακούσει" την δήλωση του κ.Λάμπρου και την παραδοχή της "βαρηκοΐας" του. Αλλά από θέση γνώσεως οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι ο κ.Λάμπρου έχει φέρει τις περισσότερες καταγγελίες -μερικές σοβαρές- άσχετα αν δεν ελήφθησαν υπ' όψιν από την Δημοτική Αρχή.
      Πολύ σοβαρότερο ρόλο έχουν "παίξει" και οι σύμβουλοι κ.κ. Μάρκου και Κατσούλης και έχουμε ασχοληθεί σε σχετικά άρθρα μας.
      Πάντως, η anatakti.gr, δεν παίζει το ρόλο του "τσοπάνη" που κατευθύνει τα πρόβατα. Προσπαθεί να εκθέτει τα γεγονότα και τις πληροφορίες, να τα τεκμηριώνει με έγγραφα ή video και να αφήνει τους αναγνώστες να βγάζουν τα δικά τους συμπεράσματα, τα οποία μπορούν να μοιραστούν με τους υπόλοιπους σε αυτό τον χώρο, αφήνοντας τα σχόλια ανοιχτά, κάτι για το οποίο έχει δεχθεί σοβαρές πιέσεις και εκφοβισμούς.
      Πάντως σας ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή σας...

      Διαγραφή
    2. Απο Αγιο Νικολαο1 Ιουνίου 2014 στις 10:38 μ.μ.

      Για οσα ειπε ο Λαμπρου εγω ημουνα παρων και τον ακουσα να λεει οτι δεν εχει παρει ειδηση την ηχορυπανση των μαγαζιων. Ειχε γινει συζητηση στο τοπικο για το χαλι της παραλιας. Τα πρακτικα από τη συζητηση τα δημοσιεψε το μπλογκ ΣΠΑΤΑ +ΆΡΤΕΜΙΔΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ και την ξαναειδα τη δηλωση του. Αφου το ειπε. Δυστυχως. Τι ψαχνετε τωρα. Ας το διαψευσει αμα δεν το ειπε.

      Διαγραφή
    3. ΚΑΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ 31 ΜΑΙΟΥ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟ ΑΡΝΙΕΤΑΙ!!!! ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΕΧΕΤΕ

      Διαγραφή
  8. παντως εδω που τα λεμε μου φαινεται υποπτο ο τσικεν να γλυφει τωρα ξαφνικα τον πνευυατικατο ενω αυτο το μπλοκ τον υποστηριξε μεχρι παρεξιγησης. ξαφνικα τι τον επιασε και τσιμπολογαει σε αλλο κοτεστι?? μηπως ετομαζεται για την κολοτουμπα που απαιτει το κατετσι του κελ??? ο πνευματικατος δεν αποκαλει καθενα εναντιο στο κελ ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΟ??? ο τσικεν μπηκε στο δ.σ. με το κατετσι του μουγκου που υποσχεθηκε ΟΧΙ κελ... τωρα τι γινεται??? η κολοτουμπα του λειπει???? ο παλιος του κοκορας ο κασιμης την εκανε την κολοτουμπα!!! ακομη τους καθοδηγει?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΑΤ. ΑΚΤΗ ΒΓΑΖΕ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου