Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Έπιασαν στον ύπνο επτά άτομα οι διαρρήκτες


Κοιμόντουσαν ανυποψίαστοι και το πρωί... Η επταμελής οικογένεια «πάγωσε» όταν διαπίστωσε ότι όλα τα δωμάτια του σπιτιού ήταν άνω κάτω...Ούτε ο παππούς, ούτε η γιαγιά, ούτε οι δυο γονείς, αλλά ούτε και τα τρία ανήλικα παιδιά πήραν είδηση ότι κάποιοι είχαν τρυπώσει μέσα στο σπίτι τους στις Ράχες Φθιώτιδας, όσο εκείνοι κοιμόντουσαν ανυποψίαστοι! Μόνο το πρωί, που αντίκρισαν εικόνες λεηλασίας, κατάλαβαν τι είχε συμβεί.

Η επταμελής οικογένεια «πάγωσε» όταν διαπίστωσε ότι όλα τα δωμάτια του σπιτιού ήταν άνω κάτω από την έρευνα που έκαναν οι άγνωστοι διαρρήκτες και μακαρίζουν τον... Μορφέα που δεν τους άφησε να ξυπνήσουν την ώρα που οι εισβολείς έψαχναν τα πάντα. Δεν αποκλείεται, πάντως, οι δράστες να τους ψέκασαν με υπνωτικό σπρέι για να αποτρέψουν την πιθανότητα να βρεθούν αντιμέτωποι.

Οι διαρρήκτες είχαν αρπάξει όσα μετρητά βρήκαν, καθώς και τα κοσμήματα, τα ρολόγια και τα κινητά της οικογένειας με τα οποία εξαφανίστηκαν. Τα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων στις Ράχες πληθαίνουν καθημερινά αλλά, παρά τις έρευνες της Αστυνομίας, τα ίχνη των δραστών δεν έχουν εντοπιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου