Σάββατο, 31 Μαΐου 2014

Δημήτρης Βλάχος: Δεν μου αρέσει να εκθέτω τα προσωπικά μου

«Από τη στιγμή που δεν έχω δημιουργήσει οικογένεια και δεν βρίσκομαι με μια κοπέλα
βάσει αυτής της προοπτικής, δεν βρίσκω το λόγο να παρουσιάζω κάθε πεντάμηνο ή εξάμηνο μια καινούργια σχέση, έτσι για να προκαλώ συζήτηση με τα ερωτικά μου»Για τα νέα επαγγελματικά του σχέδια, αλλά και την προσωπική του ζωή μίλησε ο Δημήτρης Βλάχος στην τελευταία του συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Στο ξεκίνημα της τηλεοπτικής μου πορείας, έκανα ζωντανή εκπομπή στο MAD με τη Νάντια Μπουλέ, οπότε δεν μου είναι κάτι άγνωστο. Η αλήθεια είναι ότι αιφνιδιάστηκα γιατί έγινε πολύ ξαφνικά. Στην αρχή νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα. Χτύπησε το τηλέφωνό μου ένα βράδυ Πέμπτης στις 11.30, την ώρα που είχα προπόνηση στο ΟΑΚΑ, και μου έγινε η πρόταση να αναλάβω το πρωινό του Σαββατοκύριακου στο Ε TV, γιατί ο Γιώργος Καραμέρος θα πολιτευόταν. Την Παρασκευή το μεσημέρι συναντηθήκαμε στο κανάλι, το απόγευμα τους απάντησα θετικά και το Σάββατο το πρωί βγήκα στον αέρα», είπε ο ηθοποιός και personal trainer για την τηλεοπτική του επιστροφή. Στη συνέχεια, σχολίασε και την πρεμιέρα: «Πήγε πολύ καλά, αλλά να φανταστείτε ότι δεν πρόλαβα να ενημερώσω σχεδόν κανέναν. Κάποιοι φίλοι μου μου έλεγαν μετά «Καλά, θα έβγαινες να κάνεις εκπομπή και δεν μας είπες τίποτα;» Πού να ήξεραν ότι κι εγώ είχα ενημερωθεί λίγες ώρες νωρίτερα. Καλώς ή κακώς, έτσι γίνονται τα όμορφα πράγματα. Ευτυχώς, πέτυχε το εγχείρημα. Θέλω να ευχαριστήσω και τη Φιλιώ Γιαννακοπούλου και τη Ράνια Ματαφιά, που μου έδωσαν την ευκαιρία»

Αναφέρθηκε και στο νέο του εγχείρημα με το γυμναστήριο στο ΟΑΚΑ: «Όλα ξεκίνησαν από τις ΗΠΑ όπου είχα πάει για αρκετά μεγάλο διάστημα, καθώς δεν είχα καμία επαγγελματική υποχρέωση εδώ. Θέλοντας, λοιπόν, να διοχετεύσω την ενέργειά μου και να εκμεταλλευτώ το χρόνο μου δημιουργικά, πήγα στο Μαϊάμι, όπου έκανα προπονήσεις, και εκεί γνώρισα το CrossFit. Πρόκειται για συνδυασμό πολλών αθλημάτων, με τον οποίο γυμνάζεσαι μέσα από λειτουργικές ασκήσεις, όπως άλματα πάνω σε ένα κουτί, σχοινάκι, κωπηλατικό, έλξεις, τρέξιμο...».

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή; «Μπορεί να γίνομαι βαρετός, αλλά θα πω τα κλασικά, ότι είμαι καλά κ.λπ. Δεν μου αρέσει να εκθέτω τα προσωπικά μου. Από τη στιγμή που δεν έχω δημιουργήσει οικογένεια και δεν βρίσκομαι με μια κοπέλα βάσει αυτής της προοπτικής, δεν βρίσκω το λόγο να παρουσιάζω κάθε πεντάμηνο ή εξάμηνο μια καινούργια σχέση, έτσι για να προκαλώ συζήτηση με τα ερωτικά μου», είπε και εξήγησε αν σκέφτεται το ενδεχόμενο να κάνει τη δική του οικογένεια: «Έχουν κάνει πολλοί φίλοι μου παιδιά, οπότε βλέπω και τα θετικά και τα αρνητικά. Εγώ ίσως είμαι λίγο παραπάνω εγωιστής και μου αρέσει να έχω ελευθερία στη ζωή μου. Θέλω ανά πάσα στιγμή να μπορώ να φύγω για δυο τρεις μήνες και να πάω ένα ταξίδι, χωρίς να δώσω λόγο σε κανέναν. Όταν έχεις ένα παιδί, η προτεραιότητά σου είναι πάντα αυτό. Άλλωστε δεν είμαστε όλοι φτιαγμένοι για να γίνουμε γονείς, αν και κάποια πράγματα τα μαθαίνουμε στην πορεία...», δήλωσε στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόσφατα Σχόλια

Αρχειοθήκη ιστολογίου