Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Πώς επηρεάζει η πρόωρη εκσπερμάτιση τις γυναίκες

Τους λείπουν τα φιλιά και τα χάδια, όχι η… διάρκεια.Η πρόωρη εκσπερμάτιση είναι ένα λεπτό ζήτημα, που μπορεί να επηρεάσει σοβαρά την ψυχολογία ενός άντρα.
Εκτός όμως από τον ίδιο τον άντρα επηρεάζει και τη γυναίκα που είναι μαζί του, κι αυτό όχι τόσο για τη… μειωμένη διάρκεια της ερωτικής πράξης, όπως θα πίστευαν οι περισσότεροι.
Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, την οποία επικαλείται το Time, αυτό που «ενοχλεί» τις γυναίκες δεν είναι τόσο η χρονική διάρκεια της συνεύρεσης αλλά η μειωμένη αφοσίωση του συντρόφου τους.
Καθώς οι άντρες προσπαθούν σκληρά να… κρατήσουν περισσότερο, συχνά τείνουν να παραμελούν τις ανάγκες των συντρόφων τους.
Οι σύντροφοι των αντρών που υποφέρουν από πρόωρη εκσπερμάτιση –συνεχίζει το δημοσίευμα- έχουν περισσότερη ανάγκη από φιλιά και χάδια.
Ένας κλινικός ψυχολόγος από το πανεπιστήμιο της Ζυρίχης έκανε έρευνα σε περισσότερες από 1.500 γυναίκες από το Μεξικό, την Ιταλία και τη Νότια Κορέα και βρήκε ότι οι γυναίκες δε θέλουν απαραίτητα η ερωτική πράξη να διαρκεί περισσότερο.
«Δεν είναι η μικρή χρονική διάρκεια της συνεύρεσης που τους προκαλεί σύγχυση, αλλά το γεγονός ότι ο σύντροφός τους εστιάζει περισσότερο στο να αποφύγει… την κορύφωση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αγνοεί τις σεξουαλικές ανάγκες της συντρόφου του και να μην μπορεί να ικανοποιήσει τις επιθυμίες της» αναφέρει η μελέτη.
Σκεπτόμενοι τη… γραμμή του τέλους, οι άντρες παραμελούν τη σεξουαλική διέγερση των γυναικών, που επιτυγχάνεται με φιλιά και χάδια, τα οποία οι γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα ανέφεραν ως εξίσου σημαντικά για την ικανοποίησή τους στην κρεβατοκάμαρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου