Σάββατο, 31 Μαΐου 2014

Πρίγκιπας Αλβέρτος- Charlene Wittstock: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Η Charlene έχει χαρακτηριστεί από τον Τύπο πολλές φορές ως η «θλιμμένη πριγκίπισσα» λόγω του ότι στις δημόσιες εμφανίσεις της σπάνια χαμογελάει. Ο λόγος, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, είναι η χλιαρή σχέση που έχει με το σύζυγό τηςΤο πρώτο τους παιδί πρόκειται να αποκτήσουν πριν από το τέλος της χρονιάς ο 56χρονος πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό και η 36χρονη Νοτιοαφρικανή σύζυγός του, πρώην πρωταθλήτρια της κολύμβησης, πριγκίπισσα Charlene, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Πριγκιπάτου.
Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2011 σε μια φαντασμαγορική τελετή ενώπιον 800 προσκεκλημένων στα ανάκτορα, μετά τον λιτό πολιτικό γάμο που πραγματοποίησαν την προηγούμενη ημέρα. Μετά τον γάμο του Αλβέρτου, οι Μονεγάσκοι περίμεναν με ανυπομονησία την ανακοίνωση της γέννησης ενός διαδόχου της δυναστείας των Γκριμάλντι.
Η Charlene έχει χαρακτηριστεί από τον Τύπο πολλές φορές ως η «θλιμμένη πριγκίπισσα» λόγω του ότι στις δημόσιες εμφανίσεις της σπάνια χαμογελάει. Ο λόγος, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, είναι η χλιαρή σχέση που έχει με το σύζυγό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου