Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Σπάτα - μια έρημη πόλη, καταστήματα ξενοίκιαστα...

Έτσι την κατάντησαν... Είναι πραγματικά τραγική η εικόνα...
Η δημοτική Αρχή "σκέφτεται" να κάνει κάτι;
Η δικαιολογία "έγινε με την προηγούμενη Δημοτική Αρχή" δεν πείθει...
Σε κάποιους Δήμους της χώρας μας η παρούσα Δημοτική Αρχή έστειλε φυλακή τους προηγούμενους που είχαν καταστροφική διαχείριση για τον Δήμο.

Μα θα μου πείτε τώρα ψάχνουν να βρουν συνδυασμούς και παρεΐτσες για τις ερχόμενες εκλογές.

Ακόμη και η αντιπολίτευση δεν ασχολείται... Άλλωστε η αντιπολίτευση ήταν παρούσα όταν κλείνανε τα καταστήματα. Δεν έκαναν ούτε ένα διάβημα, έστω για τα "μάτια του κόσμου"!

Τελικά από ποιον περιμένουμε να μας σώσει, να μας υπερασπιστεί και να μας συνδράμει;
"Σίσυφος"

10 σχόλια:

  1. ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΡΙΕΤΕΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ.
    ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΞΕΔΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ.
    ΝΑ ΣΤΗΝΕΤΕ ΤΕΡΛΕΓΚΕΙΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΡΩΙΝΑ.
    ΝΑ ΣΦΑΞΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ.....

    ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ SHOW.
    Εχει γινει προβα στην Λουτσα...ολο το καλοκαιρι.Ειστε πανετοιμοι για τον χειμωνα.

    Ετσι θα σωθειτε ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ .ΑΛΑ ΛΟΥΤΣΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aνοητε μην ασχολησε ολα τα ξερεις κοπανε ε κοπανε

      Διαγραφή
  2. Το Τοπικό Σπάτων (συμπολίτευση- αντιπολίτευση) και διαβήματα κάναμε και ενέργειες! Είναι το κύριο πρόβλημα της πόλης μας! Διοργανώθηκαν παζάρια, συναντήσεις με τους έμπορους τους ιδιοκτήτες, μιλήσαμε με ειδικούς, στείλαμε δεκάδες επιστολές-διαβήματα, ψάξαμε εναλλακτικές με ξένους εμπόρους, επανιδρύθηκε ο σύλλογος εμπόρων Σπάτων! Δυστυχώς το Τοπικό δεν έχει δύναμη αποφασιστική και μας έχουν γραμμένους!!!! Ο Πρόεδρος κος Γιαννάτος έχει τρέξει πολλές φορές, εγώ και όλα τα μέλη του Τοπικού πιέζουν συνέχεια εγγράφως! Αυτή την περίοδο γίνεται παζάρι χωρίς μεσάζοντες κάθε Σαββάτο από παράγωγους, ρωτήστε γιατί δεν γίνεται στο κέντρο της πόλης! Γιατί δεν ήρθε ο σύλλογος Παλαιοπωλών από το Μοναστηράκι να δραστηριοποιηθεί στην πόλη μας! Γιατί δεν έχει προχωρήσει η εμπορική διασύνδεση ΔΑΑ-Σπάτων-Εκπτωτικού χωριού! Ευχαριστώ που φέρνετε το θέμα το VIDEO αυτό είναι ένα χαστούκι! Ούτε ταμπέλες που να οδηγούν στο κέντρο της πόλης ή στην έξοδο της κάποιον από την Αρτέμιδα που μπαίνει σε αυτή δεν έχουν τοποθετηθεί! Όταν μπει στα Σπάτα ένα ξένος χάνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο ΠΑΖΑΡΙ πηγα και ψωνισα.Πολυ καλες τιμες,καλη ποιοτητα ,,θελει διευρυνση και με αλλα ειδη.Το παζαρι με τους παλαιοπωλες θα φερει αλλο κοσμο στην νεκρη πολη σας.Ολα τα γυρω ευημερουντα ακομα προαστια.Αυτα που πανε και γεμιζουν τσαντες στο εκπτωτικο χωριο.Αυτο δεν μπορειτε να το ανταγωνισθειτε πλεον.Φτιαξτε αγορα αντικων στα αδεια μαγαζια εστω και χωρις ενοικιο για τα Σαββατοκυριακα.,η απ εξω στον πεζοδρομο.Βαλτε και τοπικη κουζινα,τοπικα προιοντα,ΔΙΑΒΟΛΕ ολες οι κεντροευρωπαικες κομωπολεις ετοιμαζονται για χριστουγεννηατικες αγορες που τις αρχιζουν απο ΝΟΕΜΒΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενώ οι ντόπιοι επιχειρηματίες είναι τσακάλια και προσαρμόστηκαν ή προσπάθησαν να προσαρμοστούν όταν δίπλα τους άνοιγε το εμπορικό του αεροδρομίου και το άλλο στη γυαλού.
    Και όλοι με μια γροθιά υποδέχθηκαν την κίνηση του Γιαννάτου να φέρει τους παλαιοπώλες της Αθήνας στο κέντρο και δεν άρχισαν τα παπατζιλίκια για μια μέση και ενδεικτική τιμή ενοικίασης.
    Ναι πάντοτε οοοοοοολοι οι άλλοι φταίνε εκτός από εμάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΥΠΑΡΧΕΙ Στο πουθενα, Η ΤΟΓΚΕΡΕΝ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ Εκει να δειτε καθε ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ,απο ολο το Βελγιο..για την Αγορα Αντικων.Παλιες αποθηκες εγιναν παζαρι το υπογειο ενος εμπορικου κεντρου παζαρι ,ερχονται και απο Γερμανια γιατι ειναι κοντα στα συνορα.Μια πολη της κακιας ωρας κατα τα αλλα,κ ζωντανευει τις Κυριακες Εσεις κοιμηθειτε........ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙΤΕ να πεσει καλος δημαρχος εξ ουρανου.....χωρις μαλιστα να τον ψηφισετε καν ....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙ.Μετα μου λετε τιειχαν τα ερμα και ψοφουσανε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΧΕΤΕ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΜΕΕΕΕΓΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ...Τι τα θελετε τα μαγαζια?Ας τα ενοικιασουν ολοι στον δημο ...
    Αφου το τριπτυχο ενοικιαση -αναθεση -αδεια καταστηματος μετα μουσικης ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ....ΕΚΕΙ.ΤΙ ΜΟΥ ΘΕΛΕΤΕ?Αντε και ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 2012 να λεω τα ιδια και τα ιδια για να ψηφισετε κατσαλιροκασσιμοντελαληδες παλι....ΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΑΙΝΕΤΕ ΒΑΡΕΙΑ.....
    Βρε τι ειχαν τα ερμα και ψοφουσαν.....ΕΣΚΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΑΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΠΡΙΕΣ....εκει τα εχουν κλεισμενα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πήγα να νοικιάσω ένα μαγαζί στα Σπάτα 68 τμ και μου ζήτησε 700 ευρώ στην Αρτέμιδα βρήκα 77 με 550 ευρω πάνω στον κεντρικό και τα δύο. Όλοι οι χαρομοφαηδες Σπαταναιοι έχουν μάθει στο άραγμα και στην ευκολία. Έτσι είναι και πρέπει να το παραδεχτούν! Η προηγούμενη γενιά ήταν πιο εργατική, αυτοί τώρα είναι για κλωτσιές! Και το εκπτωτικο στα Σπάτα έκανε έρευνα αγοράς πριν έρθει!! Είδε πως σηκώνει το κλίμα και προχώρησε...... επίσης τραβάνε τα χεράκια τους οι Σπαταναιοι μεγιστάνες όταν πουλούσαν τα αμπέλια τους στους ξένους!! καλά να πάθετε γιατί δεν είστε άξιοι να κρατήσετε την περιουσία που σας έδωσαν οι παππούδες σας!! Το 2004 πουλούσαν ένα χωράφι και περνάνε BMW, έκλειναν τα μαγαζιά τους από τις 1.00 και πήγαιναν για καφέ στο Σοφιανο! Ανακαίνιση είχαν να κάνουν από τότε που το άνοιξαν πουλώντας πάλι κανένα χωράφι! Ποιος φταίει? Ήθελα να ψωνίσω και κατέβαινα Αθήνα...... Η νοοτροπία του Έλληνα να φταίνε πάντα οι άλλοι!! Εσύ ρέ επιχειρήματα του κ.... Τι κάνεις??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε μου τι περιμενες απο αρβανιτες στα σπατα ζουν μονο ζωα ....εδω να ζητησω ενα συγνωμη απο τα ζωακια τα προσβαλω η αληθεια ειναι

      Διαγραφή
    2. Χαχαχχαχα ετσι ακριβως ειναι φιλε μου μιλαμε για ζωα μεγαλα η σπαταναιοι αρβανιτες και πολυ κακοι ανυρωποι

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου