Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Απόλαυση σε γκουρμέ απόχρωση!

Το εθνικό μας φαγητό βρήκε το στέκι του και οι απανταχού καλοφαγάδες έναν καλαίσθητο
χώρο γεμάτο γευστικές απολαύσεις. Στο νούμερο 66 της οδού Βουτσινά, στον Χολαργό, με θέα στην καταπράσινη πλατεία Δημοκρατίας, δεσπόζει εδώ και περίπου τρεις μήνες το Souvlaki Hall.
Μέσα σε έναν μεγάλο, καλόγουστο χώρο, που περιλαμβάνει και μια ειδυλλιακή βεράντα, κυριαρχούν οι σύγχρονες και λιτές γραμμές, δίνοντας την εικόνα ενός εστιατορίου που υπόσχεται την απόλαυση σε όλα τα επίπεδα.
Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η ελιά της Μεσογείου, καθώς όλα τα υπόλευκα τραπέζια στολίζονται με μικρά δεντράκια, ενώ στη βεράντα υπάρχουν μεγαλύτερες ελιές, οι οποίες κάνουν το συγκεκριμένο κομμάτι του μαγαζιού ακόμη πιο θελκτικό τις μέρες και τις νύχτες που ο καιρός «φοράει» τα καλά του.Το εθνικό μας φαγητό έχει γκουρμέ απόχρωση στο Souvlaki Hall. Το μενού του εστιατορίου είναι εντυπωσιακό και απέχει μακράν από εκείνο των πάσης φύσεως… σουβλακερί. Από τα πιάτα που κέρδισαν αμέσως τις εντυπώσεις και εξελίσσονται σταδιακά σε... best seller είναι το μοσχομυρωδάτο κεμπάπ, το μοσχαρίσιο συκώτι γάλακτος και η μπριζόλα rib eye Αμερικής. Φυσικά υπάρχει πληθώρα επιλογών και για εκείνους που προσέχουν πολύ τη διατροφή τους ακολουθώντας αυστηρό πρόγραμμα. Τα ζουμερά μπιφτέκια γαλοπούλας και το μοσχαρίσιο φιλέτο στη βέργα βρίσκονται μεταξύ αυτών που ξεχωρίζουν και συστήνονται ανεπιφύλακτα. Το μενού διανθίζεται με φρεσκοκομμένες, σωστά τηγανισμένες πατάτες, ιδιαίτερες σαλάτες (από τις καλύτερες είναι η Hall και ο ντάκος με την ξινομυζήθρα), μεγάλη ποικιλία ορεκτικών και διαφόρων ειδών πίτες και ψωμάκια, όλα τους σερβιρισμένα σε ωραία σκεύη. Για φινάλε αφήσαμε δύο θεϊκά γλυκά που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε: γαλακτομπούρεκο και εκμέκ κανταΐφι.

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα δεν είναι τυχαίο που το Souvlaki Hall έχει εξελιχθεί τόσο γρήγορα σε στέκι προσωπικοτήτων του πολιτικού, καλλιτεχνικού και επιχειρηματικού κόσμου. Όσο για τις τιμές του; Είναι απόλυτα εναρμονισμένες με τις ανάγκες της εποχής μας. Κοινώς μια παρέα μπορεί να απολαύσει εκεί φαγητό εστιατορίου σε τιμές... σουβλατζίδικου και μάλιστα χωρίς να μυρίσουν τα ρούχα κανενός, αφού το κατάστημα διαθέτει άριστο σύστημα εξαερισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου