Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014

Γλυκό γιαούρτι με ανανά

Γλυκό γιαούρτι με ανανά 
Ένα δροσερό και  εύκολο γλυκό που τρώγεται ακόμη πιο εύκολα...
Υλικά
2 μικρά κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό
2 φακελάκια ζελέ ανανά
1 φυτική σαντιγύ
1 κουτί ανανά κομπόστα
φιλέ αμυγδάλου για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Φτιάχνετε το ζελέ ανανά ακολουθώντας τις οδηγίες στο κουτί, μόνο που θα αντικαταστήσετε το 1 1/2 ποτήρι κρύο νερό με το σιρόπι της κομπόστας. 
Επίσης θα το αφήσετε λιγότερη ώρα στο ψυγείο, ίσα ίσα να κρυώσει λίγο. 
Η υφή του ζελέ πρέπει να μείνει παχύρρευστη σαν μέλι.  
Χτυπάτε τη φυτική σαντιγί στο μίξερ, προσθέτετε σταδιακά το γιαούρτι και τέλος το ζελέ. Κόβετε τον ανανά σε μικρά κομμάτια και τα ρίχνετε μέσα στο μείγμα. 
Γεμίζετε ένα βαθύ μπολ ή βάζετε σε ατομικά μπολάκια το γλυκό. 
Αφήνετε δυο ώρες περίπου στο ψυγείο και γαρνίρετε με φιλέ αμυγδάλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου