Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Βιβλίο - «φωτιά» αποκαλύπτει τους κρυφούς εραστές της Τζάκι Κένεντι

 
Αχόρταγη για σεξ! Κοιμήθηκε με όλα τα αδέρφια Κένεντι και τους πιο διάσημους σταρ του
Χόλιγουντ, Πωλ Νιούμαν, Γκρέγκορι Πεκ, Φρανκ Σινάτρα και Μάρλον Μπράντο - Εκδίκηση στα παραστρατήματα του Τζον ή ένα θηλυκό που ήθελε... να φάει τον έρωτα με το κουτάλι;«Καυτό, μη λογοκριμένο και καθόλου... απολογητικό». Έτσι προμοτάρεται ένα βιβλίο «φωτιά» για τη κρυφή ερωτική ζωή της Τζάκι Κένεντι που φέρει τον τίτλο «Τζάκι Κένεντι Ωνάση: Μια ζωή πέρα και από τα πιο τρελά της όνειρα» και αναμένεται να κρατήσει ξάγρυπνο... πολύ κόσμο.



Το βιβλίο που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του Ιουνίου, συγκεκριμένα στις 7 του μήνα, παρουσιάζει την πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ως μια γυναίκα μανιακή με το σεξ, που δεν επέτρεπε σε κανένα αρσενικό να μην περάσει από την αγκαλιά της. Και αυτό δεν συνέβαινε μόνο τις περιόδους που ήταν ελεύθερη αλλά και κατά τη διάρκεια - και μετέπειτα - του γάμου της με τον Τζον Κένεντι. Υπογράφεται από τους συγγραφείς Darwin Porter και Danforth Prince, οι οποίοι έχουν γεμίσει τις σελίδες βιβλίων σε πάνω από 20 ιστορίες διάσημων προσωπικοτήτων.

Αδυναμία της Τζάκι Κένεντι - Ωνάση; Οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ Warren Beatty, Paul Newman, Gregory Peck, Frank Sinatra, Marlo Brando, William Holden και Peter Lawford.





Η Τζάκι ήταν μια γυναίκα παθιασμένη που ήθελε να ζει τον έρωτα, όπως αποκαλύπτει το βιβλίο. «Ήθελε να έχει την κατάσταση στα χέρια της. Σε πλησίαζε και σου έλεγε κοφτά: ''Θέλεις να περάσουμε τη νύχτα μαζί;''». Οι σελίδες καταγράφουν μια άκρως απογοητευτική ερωτική ζωή με τον JFK, γεγονός που την οδήγησε στην κατάθλιψη και σε ειδική κλινική στη Μασαχουσέτη, εκεί όπου υπεβλήθη σε βάρβαρες θεραπείες ηλεκτροσόκ.


Όπως σημειώνει στο ρεπορτάζ της η «Daily Mail», που ξεφυλλίζει το βιβλίο, η Τζάκι ήταν κομψή, όμορφη, χαριτωμένη και απόμακρη. «Αλλά κάτω από αυτή την παγωμένη επιφάνεια κρυβόταν μια παθιασμένη γυναίκα που ήθελε... να φάει τον έρωτα με το κουτάλι! Και μέσα σε όλα αυτά υπήρχαν και οι πολλές εξωσυζυγικές περιπέτειες του προέδρου, συζύγου της...

Σύμφωνα με τη νέα βιογραφία που αναμένεται να σπάσει ρεκόρ πωλήσεων, εκτός από την φημολογία για την σχέση της Τζάκι με τον Μπόμπι Κένεντι(σ.σ. αδερφό του Τζον Κένεντι) μετά την δολοφονία του Τζον το 1963, τώρα λέγεται ότι και άλλος αδερφός, Τέντι Κένεντι είχε ερωτική σχέση με την Τζάκι πριν την δολοφονία του Μπόμπι Κένεντι.





Οι σταρ του Χόλιγουντ

Σε αυτοβιογραφία του Marlo Brando το 1999, ο ίδιος έγραφε ότι μετά από μια βραδιά κραιπάλης στο Jockey Club στην Ουάσινγκτον το 1964 έφυγαν από την πίσω πόρτα για να αποφύγουν τους δημοσιογράφους και πήγαν στο σπίτι της Τζάκι.Αφού έφαγαν κάτι η Τζάκι χαμήλωσε τα φώτα έβαλε μουσική και προσπάθησε να αποπλανήσει τον Μπράντο. «Τριβόταν πάνω μου», έγραφε χαρακτηριστικά. Ο Μπράντο φυσικά δεν αντιστάθηκε και η ερωτική τους συνεύρεση έγινε στον καναπέ…

Από μικρή δεν την χωρούσε η μικρή κοινωνία του Νιούπορτ. Η μαύρη Μέρκιουρι που της αγόρασε ο πατέρας της λειτουργούσε για εκείνη ως δόλωμα για τους νέους της εποχής. «Ήθελα να αποπλανήσω όσο το δυνατόν περισσότερους στην πίσω θέση του αυτοκινήτου μου», έλεγε καμαρώνοντας στον Γκορ Βιντάλ.


Η Τζάκι κατάφερε να πείσει τον πατέρα της να την στείλει για σπουδές στην Γαλλία. Η Σορβόννη της άνοιξε διάπλατα τις πόρτες της διεθνούς πια καλής κοινωνίας.

Έπαιρνε καθημερινά το κοκτέιλ της στο μπαρ του ξενοδοχείου Ριτζ, κάπνιζε τα τσιγάρα σύμβολο της εποχής τα Gauloise και είχε πάντα δίπλα της έναν όμορφο άντρα.

Ανάμεσα σε αυτές τις σχέσεις η Τζάκι είχε σχέση μιας βραδιάς με τον Πωλ Νιούμαν το 1968 στο ξενοδοχείο Καρλάϊλ της Νέας Υόρκης.

Τι της έμεινε από εκείνη την βραδιά; Ότι ο Νιούμαν και ο Κέννεντι είχαν το ίδιο μόριο!

Την Τζάκι άρχισε να φλερτάρει επίμονα και ο Αριστοτέλης Ωνάσης. Ο Τέντι προσπάθησε να την πείσει να μην τον παντρευτεί αλλά εκείνη ήταν ανένδοτη.

Μάλιστα όταν ανακοινώθηκε ο γάμος τους εκείνος πήγε μαζί της στην Αθήνα για να διαπραγματευθούν το προγαμιαίο συμβόλαιο.

Η Τζάκι παντρεύτηκε τον Ωνάση το 1968 και είχαν έναν «ανοικτό» γάμο μέχρι τον θάνατό του το 1975.

Στα χρόνια που ακολούθησαν οι εραστές της ήταν πολλοί και διάσημοι. Από τον Κρίστιαν Μπάρναρντ τον διάσημο καρδιοχειρουργό, τον Βρετανό κωμικό Πίτερ Κούκ, τον δημοσιογράφο Πίτερ Χάμιλ κ. α.

Αυτό που επισημαίνεται στο βιβλίο, από μαρτυρίες φίλων, είναι ότι αυτό το «ξεπέταγμα» της Τζάκι είναι μια κρυφή και ανείπωτη εκδίκηση στο πρόσωπο του άτακτου Τζον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου