Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Ράγισε το γυάλινο δάπεδο ουρανοξύστη στο Σικάγο!


Μια τρομακτική εμπειρία.Μια απίστευτη εμπειρία έζησαν τέσσερις τουρίστες από την
Καλιφόρνια, όταν επισκέφθηκαν τον ουρανοξύστη Willis Tower στο Σικάγο, που έχει ύψος 412 μέτρα και προσφέρει μια μοναδική θέα της πόλης. Το γυάλινο πάτωμα του ουρανοξύστη ράγισε και οι επισκέπτες κατατρόμαξαν...
Μια πραγματικά τομακτική εμπειρία έζησαν την περασμένη Τετάρτη τέσσερις νεαροί από την Καλιφόρνια, δύο αδέλφια με τα ξαδέλφια τους, που μαζί με άλλους τουρίστες επισκέφθηκαν το Σικάγο και ανέβηκαν στον ουρανοξύστη Willis Tower για να θαυμάσουν την πόλη από ύψος περίπου 400 μέτρων.

Συγκεκριμένα, στον ουρανοξύστη αυτό βρίσκεται το Sky Deck, μια εγκατάσταση με πτυσσόμενα γυάλινα μπαλκόνια που οι τουρίστες την επισκέπτονται για να θαυμάσουν την απεριόριστη θέα της πόλης του Σικάγου και για να βγάλουν φωτογραφίες.


Όμως καθώς οι τουρίστες βάδιζαν πάνω στην γυάλινη επιφάνεια του Sky Deck το πάτωμα ράγισε και όλοι φοβήθηκαν για το χειρότερο... Αλλά οι επισκέπτες φάνηκαν τυχεροί, αφού όπως εξήγησε αργότερα και ο εκπρόσωπος του κτηρίου, ράγισε μόνο η επίστρωση του προστατευτικού υλικού που καλύπτει το γυάλινο πάτωμα και όχι το ίδιο το πάτωμα.

Πάντως, ένας από τους τέσσερις νέους που βρέθηκε πάνω στον ουρανοξύστη και έζησε την τρομακτική εμπειρία δήλωσε αργότερα στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC του Σικάγου, ότι έζησε ένα «τρελό συναίσθημα και μια αγωνιώδη εμπειρία»!

Αν και ο εκπρόσωπος του κτηρίου υπήρξε καθησυχαστικός δηλώνοντας ότι αυτό συμβαίνει συχνά, όποτε πέφτει κάτι πάνω στο γυάλινο πάτωμα, το κτήριο έκλεισε προσωρινά για μία επιθεώρηση ρουτίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου