Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Ραφήνα, Πικέρμι - Όλοι μαζί πάμε μπροστά γιά το καλό του δήμου

"Όλοι μαζί πάμε μπροστά μόνο γιά το καλό της Ραφήνας και του Πικερμίου" τόνισε ο Θανάσης Αδαμόπουλος στη συγκέντρωση του συνδυασμού "Συμμαχία Δημιουργίας", που
διοργάνωσε για να ευχαριστήσει τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και την ομάδα των συνεργατών του. Μιά αγκαλιά είμαστε όλοι, δεν υπάρχουν Ραφηνιώτες και Πικερμιώτες.
Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου, από την 1η Σεπτεμβρίου, επισήμανε πως δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα και με κανέναν. Εμείς μπήκαμε σε αυτή τη "μάχη" γιά να κάνουμε καλό στον τόπο, είμαι κάθετος σε αυτό γι αυτό και θα είμαι δίπλα σε κάθε θετική προσπάθεια. Εμείς κάναμε έναν έντιμο αγώνα, παρ ότι δεχτήκαμε "πόλεμο λάσπης". Δεν πιστεύουμε στη στείρα αντιπολίτευση, αλλά στην εποικοδομητική συνεργασία. Στο μόνο που θα μας βρει η νέα δημοτική Αρχή αντίθετους θα είναι τα θέματα διαφάνειας. Αυτά δεν τα διαπραγματευόμαστε.
Ο κ. Αδαμόπουλος υπογράμμισε πως αντίπαλος μας είναι μόνο αυτός που πάει να κάνει κακό στην περιοχή. Αυτή είναι μία απαράβατη αρχή του συνδυασμού μας γιατί πιστεύουμε πως ή έχεις αρχές και προχωράς ή πάς στο σπίτι σου και το αποδείξαμε άλλωστε προεκλογικά.
Θα λέμε πάντα αλήθειες όσο πικρές κι αν είναι συμπλήρωσε ο κ. Αδαμόπουλος το έχει αποδείξει άλλωστε η διαδρομή της ζωής μας και αναφερόμενος στις κάλπες της περασμένης Κυριακής εκτίμησε πως η "Συμμαχία Δημιουργίας" είχε να αντιμετωπίσει τρεις συνδυασμούς. Εξήρε την προσπάθεια των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και ιδιαίτερα της Ραφήνας που είπε χαρακτηριστικά "προς τιμή τους έκαναν ένα βήμα μπροστά και λειτούργησαν αξιοκρατικά".
Εκτίμησε πως το 75% του Πικερμίου ψήφισε τοπικιστικά και αξιοκρατικά ενώ το 25% δεν ήθελε το καλό του τόπου του- το 30% της Ραφήνας ψήφισε αξιοκρατικά, ενώ το 70% τοπικιστικά, ορισμένοι μάλιστα ίσως να σκέφτηκαν ότι αφού η κατάσταση του δήμου είναι χαώδης μάλλον πρέπει να εκλέξουν δύο δημάρχους γιά να τα καταφέρουν και όχι μόνο έναν! Δεν είναι θέμα νίκης - είπε - είναι θέμα επιλογής των ψηφοφόρων, οι οποίοι ανέθεσαν σε κάποιους να τους υπηρετήσουν.
Υπενθύμισε πως και μετά τη θητεία του ως πρόεδρος της πρώην κοινότητας Πικερμίου νοιάστηκε γιά τον τόπο του και άλλωστε το απέδειξε. Δεν χρειάζεται είπε να έχεις θεσμικό ρόλο γιά να κάνεις το καλό, γι αυτό λοιπόν κοινός στόχος όλων μας είναι η πρόοδος της Ραφήνας και του Πικερμίου όπως δεσμευτήκαμε προεκλογικά.
Καταχειροκροτούμενος ευχαρίστησε γιά άλλη μιά φορά τους υποψηφίους και τους συνεργάτες του γιά τον έντιμο αγώνα που έκαναν, ενώ ευχήθηκε καλή δύναμη στους νέους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού, καταλήγοντας με νόημα "στη ζωή όλα γίνονται γιά κάποιο λόγο...

www.facebook.com/thanasis.adamopoulos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου