Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

«Σε μαφιόζο» ανήκε η ερωτική φωλιά του Ολάντ

Μια απροσδόκητη τροπή παίρνει η υπόθεση του κρυφού έρωτα του Φρανσουά Ολάντ, με την ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ, αφού σύμφωνα με ορισμένα γαλλικά ΜΜΕ, το διαμέρισμα του Παρισιού όπου φαίνεται ότι συναντιόνταν ο Γάλλος πρόεδρος και η 41χρονη ηθοποιός, «συνδέεται με την κορσικανική μαφία».
Στο επίκεντρο βρίσκεται ο Μισέλ Φερατσί, ο άνθρωπος που φέρεται να έχει διασυνδέσεις με το οργανωμένο έγκλημα και αρνείται τις όποιες κατηγορίες. Δηλώνει μάλιστα ότι δεν έζησε ποτέ στο εν λόγω διαμέρισμα, ότι δεν του ανήκει, ούτε το νοίκιασε ποτέ.
Όπως διευκρινίζει το σπίτι νοικιάστηκε στην Ζιλί Γκαγιέ από μια άλλη φίλη της, ηθοποιό, η οποία είναι πρώην σύζυγος του Φερατσί. Ο τελευταίος ασχολείται επίσης με την υποκριτική, ωστόσο ενεπλάκη σε σκάνδαλο που ξέσπασε με το καζίνο του Παρισιού «Cercle Wagram» και τον περασμένο Νοέμβριο καταδικάστηκε σε 18μηνη ποινή φυλάκισης με αναστολή, για ξέπλυμα χρήματος.«Οι πληροφορίες για τον Μισέλ Φερατσί είναι αναληθείς. Ο λόγος που αναφέρθηκε το όνομά του είναι λόγω της πρώην συζύγου του, με την οποία έχουν χωρίσει εδώ και έξι χρόνια και η οποία μένει στο εν λόγω διαμέρισμα με τα παιδιά της» λέει ο δικηγόρος του. Όπως έγινε γνωστό, ο πελάτης του προτίθεται να προχωρήσει σε αγωγή κατά των ιστοσελίδων mediapart.fr και point.fr που τον συνέδεσαν με το οργανωμένο έγκλημα και τον εμπλέκουν στην υπόθεση του προεδρικού ειδυλλίου.


Εν τω μεταξύ, ο γαλλικός τύπος συνεχίζει τις αποκαλύψεις σε σχέση με την υπόθεση. Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Le Parisien», η Γκαγιέ συνδέεται με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό, ο οποίος φέρεται να συμπαθεί ιδιαιτέρως την ίδια και τον πατέρα της και να έχει επενδύσει στην εταιρεία της ηθοποιού «Cinemaphore».

Στο νοσοκομείο η πρώτη κυρία
Το Μέγαρο των Ηλυσίων επιβεβαίωσε τις πληροφορίες της εφημερίδας «Le Parisien», περί νοσηλείας της πρώτης κυρίας, Βαλερί Τριερβελέρ. Η 48χρονη σύντροφος του Φρανσουά Ολάντ εισήχθη στο νοσοκομείο το απόγευμα της Παρασκευής με σοβαρή κατάθλιψη, μετά τις αποκαλύψεις του περιοδικού Closer.

Η πρώτη κυρία υπεβλήθη σε εξετάσεις και οι γιατροί της συνέστησαν δεκαήμερη ξεκούραση, ενώ ενδέχεται να μην βγει από το νοσοκομείο σήμερα, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.



www.ethnos.gr / πηγές: Le Parisien, Le Monde, Le Point, L' Express, Mediapart

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου