Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Έκαιγε επί τέσσερις μήνες ό,τι έβρισκε μπροστά του!

Οι αστυνομικοί αναζητούσαν επί τέσσερις μήνες τα ίχνη του εμπρηστή, που είχε καταστρέψει δύο οχήματα, ξυλεία, κυψέλες και είδη μελισσοκομίας προκαλώντας συνολικά
τέσσερις πυρκαγιές σε πυλωτές σπιτιών της πόλης
Εφιάλτης είχε καταντήσει από το Σεπτέμβριο του 2013 για τους κατοίκους της Σπάρτης ένας 32χρονος σύγχρονος «Νέρωνας», που πυρπολούσε εισόδους σπιτιών, οχήματα και ό,τι άλλο έβρισκε μπροστά του! Στην... πύρινη δράση του έβαλαν τέλος οι άνδρες της τοπικής Ασφαλείας.

Οι αστυνομικοί αναζητούσαν επί τέσσερις μήνες τα ίχνη του εμπρηστή, που είχε καταστρέψει δύο οχήματα, ξυλεία, κυψέλες και είδη μελισσοκομίας προκαλώντας συνολικά τέσσερις πυρκαγιές σε πυλωτές σπιτιών της πόλης. Από τις φλόγες που επεκτάθηκαν πριν επέμβουν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, προκλήθηκαν ακόμη φθορές σε άλλα τρία οχήματα και σε τρία σπίτια!

Οι έρευνες οδήγησαν στην αποκάλυψη της ταυτότητας του 32χρονου εμπρηστή και σε βάρος του εκδόθηκε από τον ανακριτή ένταλμα σύλληψης για εμπρησμό από πρόθεση κατ’ εξακολούθηση και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς. Ήδη παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να εξακριβωθεί αν έχει διαπράξει και άλλες επιθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου