Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Θηλυκή συμμορία χτυπούσε σε καταστήματα της Πάτρας

Μετά την Αττική και το Ναύπλιο, χτύπησε και στην Πάτρα η «θηλυκή» συμμορία από τη
Βουλγαρία που αρπάζει πορτοφόλια και κινητά τηλέφωνα μέσα από τις τσάντες ανυποψίαστων καταναλωτών σε πολυσύχναστα εμπορικά καταστήματα την ώρα που κάνουν τα ψώνια τους.
Μετά την Αττική και το Ναύπλιο, χτύπησε και στην Πάτρα η «θηλυκή» συμμορία από τη Βουλγαρία που αρπάζει πορτοφόλια και κινητά τηλέφωνα μέσα από τις τσάντες ανυποψίαστων καταναλωτών σε πολυσύχναστα εμπορικά καταστήματα την ώρα που κάνουν τα ψώνια τους.

Οι τέσσερις αλλοδαπές προτιμούσαν να χτυπούν Σάββατο εκμεταλλευόμενες την πολυκοσμία και τέτοια ημέρα έγιναν οι περισσότερες από τις συνολικά ένδεκα κλοπές που διέπραξαν τον τελευταίο χρόνο. Ωστόσο, δυο από αυτές ηλικίας 46 και 36 χρόνων εντοπίστηκαν, προσήχθησαν στην Ασφάλεια και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πατρών.

Και οι δύο δράστιδες έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παρόμοιες κλοπές και έχουν συλληφθεί επανειλημμένα. Αυτή τη φορά, όμως, δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Οι άλλες δύο γυναίκες συνεργοί τους δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη και η έρευνα για να εξακριβωθούν τα στοιχεία τους συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου