Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΣΟΣ! Αμυνθείτε στην "ΑΠΑΤΗ" της «Νέας Αρχής» του ΟΓΑ

ΣΟΣ! Αμυνθείτε στην "ΑΠΑΤΗ" της «Νέας Αρχής» του ΟΓΑ
Προς θεού μην αφήσετε απλήρωτη
την 2η δόση,
μην βγείτε από την ρύθμιση...
Πολλοί είναι οι ασφαλισμένοι του ΟΓΑ που ενώ έχουν μπει στην ρύθμιση  των οφειλών τους, με κύρια προϋπόθεση την καταβολή του τελευταίου τριμήνου, και ενώ έχουν καταβάλει
κανονικά τα απαιτούμενα ποσά, ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ είναι φορολογικά ενήμεροι με αποτέλεσμα τον Ιανουάριο να μην ήταν δυνατόν να γράψουν φάρμακα.
Προς θεού μην αφήσετε απλήρωτη την 2η δόση, μην βγείτε από την ρύθμιση...

Παρακολουθούμε από πολύ κοντά το πρόγραμμα «Νέα Αρχή» που έδωσε στους ασφαλισμένους του ΟΓΑ την δυνατότητα σταδιακής εξόφλησης των ασφαλιστικών τους εισφορών που χρωστούσαν. 
Σε προηγούμενο άρθρο μας με τίτλο: «ΟΓΑ, ρύθμιση «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» - μια ακόμη παγίδα; Απάντηση από τον ΟΓΑ με σαφή διευκρίνιση» είχαμε ασχοληθεί με το θέμα λήξης καταβολής της 2ης δόσης της ρύθμισης, η οποία και δεν ίσχυε σύμφωνα με την ημερομηνία καταβολής της πρώτης δόσης αλλά ήταν μέχρι το τέλος κάθε μήνα.
Σήμερα είναι η τελευταία μέρα για την καταβολή της 2ης. Αν δεν καταβληθεί δεν θα έχει ισχύ το πρόγραμμα της ρύθμισης και για να μπορέσει κάποιος να το ενεργοποιήσει ξανά θα πρέπει να πληρώσει πάλι το τρέχον τρίμηνο.
Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με την διοίκηση του ΟΓΑ, οι οποίοι μας διαβεβαιώνουν ότι θα ενημερωθεί το σύστημα εντός των ημερών και θα μπορούν πάλι να συνταγογραφούν φάρμακα οι ασφαλισμένοι.

Θα επανέλθουμε σε επόμενο άρθρο μας με νεότερα....
Πάντως αυτή την στιγμή προέχει όσοι δεν έχουν καταβάλει την 2η δόση να το κάνουν άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου