Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Περιέλουσε γυναίκα με βενζίνη και της έβαλε φωτιά

Με εγκαύματα β΄ βαθμού σε πρόσωπο, λαιμό και χέρι νοσηλεύεται μία 44χρονη από τα Τρίκαλα, μετά την επίθεση που δέχθηκε το βράδυ της Δευτέρας μέσα στο κατάστημα όπου εργαζόταν, στο κέντρο της πόλης, από έναν 69χρονο άνδρα. Ο αστυνομικός διευθυντής της πόλης κ.Γάκος έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για την υπόθεση μιλώντας στο τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό Ζυγός, ενώ εκδόθηκε και η σχετική ανακοίνωση από την ΓΔΠΘ.

Ο 69χρονος Ελληνας, όπως είπε ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., έφτασε στο κατάστημα όπου εργαζόταν η 44χρονη, επίσης Ελληνίδα, το βράδυ της Δευτέρας. Οι δύο τους φέρονται να είχαν στο παρελθόν κάποιου είδους σχέση.

Ακολούθησε λογομαχία μεταξύ τους και σε κάποιο σημείο ο άνδρας έβγαλε από την τσέπη του ένα μπουκάλι με καθαρή βενζίνη, περιέλουσε την άτυχη γυναίκα με αυτή και έβαλε φωτιά με αναπτήρα. Πρόκειται για ένα «ειδεχθές έγκλημα» όπως είπε.

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή, ενώ μέσα στο κατάστημα ακολούθησε πανδαιμόνιο, καθώς άλλα άτομα που ήταν παρόντα προσπαθούσαν να σβήσουν τις φλόγες.

Την ώρα που η γυναίκα μεταφερόταν στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με εγκαύματα β΄ βαθμού, η Αστυνομία ξεκινούσε την αναζήτηση του 69χρονου, χωρίς ωστόσο επιτυχία μέχρι τώρα.

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλίας αναφέρει τα εξής:


Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 69χρονου ημεδαπού, ο οποίος με τη χρήση εύφλεκτου υλικού προξένησε επικίνδυνες σωματικές βλάβες σε 44χρονη ημεδαπή.

Από το Αστυνομικό Τμήμα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 69χρονου ημεδαπού, ο οποίος προχθές (27-01-2014) το βράδυ στα Τρίκαλα, με τη χρήση εύφλεκτου υλικού προξένησε επικίνδυνες σωματικές βλάβες σε 44χρονη ημεδαπή.

Ειδικότερα, ο 69χρονος στο πλαίσιο προσωπικών διαφορών που είχε με την 44χρονη, μετέβη προχθές το βράδυ στο χώρο εργασίας της και αφού την περιέλουσε με εύφλεκτο υλικό (βενζίνη), έθεσε σ' αυτή φωτιά, με αποτέλεσμα να της προξενήσει εγκαύματα στο πρόσωπο, το λαιμό και το χέρι.

Η 44χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης, όπου και νοσηλεύτηκε.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τρικάλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου