Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Ανοιγόκλεισε τα μάτια του ο Σουμάχερ!

Ο οργανισμός του αντιδρά θετικά στη σταδιακή αφύπνισή του από το τεχνητό κώμα, σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe».Ελπίδα και χαμόγελα στα πρόσωπα της
οικογένειας, των φίλων και των θαυμαστών του Μίκαελ Σουμάχερ σκόρπισε την Πέμπτη η είδηση ότι ο πρωταθλητής της Formula 1 κατάφερε να ανοιγοκλείσει τα μάτια του.

Έπειτα από έναν ολόκληρο μήνα στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου της Γκρενόμπλ, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του ενώ έκανε σκι στο Μεριμπέλ στις γαλλικές Άλπεις, δημοσίευμα της εφημερίδας «L’ Equipe» αναφέρει ότι ο Σουμάχερ ανταποκρίνεται θετικά στην θεραπεία.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της έγκυρης γαλλικής εφημερίδας, ο οργανισμός του αντιδρά θετικά στη σταδιακή αφύπνισή του από το τεχνητό κώμα, τονίζοντας πως το πρώτο ενθαρρυντικό σημάδι ήταν ότι ανοιγόκλεισε τα μάτια του!

Ωστόσο, οι ειδικοί εκτιμούν πως η «αφύπνισή» του από το τεχνητό κώμα θα διαρκέσει αρκετές μέρες και χρειάζεται προσοχή, ενώ η οικογένειά του εξακολουθεί να τηρεί σιγή ιχθύος.

Πάντως χθες το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ εξέδωσε νέα οδηγία προς τους γιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου ζητώντας εχεμύθεια για την πορεία της υγείας του Σουμάχερ, προκειμένου να μην ασκείται μεγαλύτερη πίεση από τα ΜΜΕ στην οικογένεια και τους γιατρούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου