Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

Ο οικίσκος των Αθλητικών Εγκαταστάσεων στον Άγιο Νικόλαο Αρτέμιδος, χρησιμοποιήθηκε κατά την διάρκεια των τελευταίων ετών υποδειγματικά απ’ όλους τους
εμπλεκόμενους μαζικούς φορείς με τον Δήμο να πρωτοστατεί στην νομιμοποίηση του.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Β1 ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΝΟΜΙΠΟΙΗΣΗ ΕΝΝΟΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΟΙΓΕ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ?? ΜΗΠΩΣ Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΕΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ.
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ, Η ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΗΘΩΣ.

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
Η οριστική νομιμοποίηση έβρισκε πάντα εμπόδιο στους αυτοαποκαλούμενους «οικολόγους» που προτιμούν να χαίρονται με την εικόνα της εγκατάλειψης παρά με την εικόνα της απρόσκοπτης χρήσης και λειτουργίας απ’ τους κοινωνικούς φορείς και την νεολαία.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: AΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑ, ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ, ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΕ ΣΑΠΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΗΜΕΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΤΟ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΑΙΓΜΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ, ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ,
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ: TΟ NTABANTOYΡΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΝΤΑΟΥΛΙΑ ΚΛΑΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΠΙΠΙΖΕΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ, ΜΗ ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΑ, Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ GREEN FESTIVAL, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΛΥΜΟΝΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΦΕΡΕ ΝΤΑΒΑΝΤΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΣΘΗΚΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΧΩΡΟΙ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΤΙΑΣ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ.
ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

Οι εικόνες που ξεδιάντροπα κάνουν βόλτα στο διαδίκτυο δημιουργήθηκαν από τους αυτόκλητους υπερασπιστές της νομιμότητας. Ας το έχουν υπόψη όταν η ανακριτική και δικαστική διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί.
ΕΠΙΛΟΓΟΣ
ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
ΜΟΝΟ ΓΕΛΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΕΙ

1 σχόλιο:

  1. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ31 Ιανουαρίου 2014 στις 6:27 μ.μ.

    Παρανομο το γηπεδο, παρανομο το ΒΑΓΟΝΙ, παρανομες ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙΣ.Μονον ο αρμοδιος αντιδημαρχος,εστειλε υπευθυνη δηλωση οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΑ?Τι διαβολο οταν υπογραφουμε ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ σε δημοσια υπηρεσια γραφουμε οτι μας καπνισει?Τοτε γιατι η δηλωση γραφει πανω ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ?Εχουν ασυλια οι δημαρχιακοι?Εγω ηξερα μονον για τους βολευτεςΕπεκταθηκε η καλυψη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου