Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Βρήκαν το δολοφόνο του 77χρονου

Ο 21χρονος είχε δέσει τον άτυχο ηλικιωμένο χειροπόδαρα και τον χτυπούσε με μανία, ενώ
τον έπνιξε με κρεμάλα!Την άκρη του νήματος στο θρίλερ με τη δολοφονία του 77χρονου Παναγιώτη Αργυρίου που είχε συγκλονίσει την Ηλεία πριν από τέσσερις μήνες, βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Πύργου που συνέλαβαν ως δράστη έναν 21χρονο αλλοδαπό ο οποίος είχε ως
κίνητρο τη ληστεία.

Ο δολοφόνος διέμενε στην περιοχή της Αμαλιάδας και είχε βάλει στόχο το κομπόδεμα του ηλικιωμένου. Στις 10 Οκτωβρίου 2013 τον βρήκε να φροντίζει τα ζώα του μέσα στο στάβλο του στην περιοχή Συντριάδα του Πύργου και, αφού τον έδεσε χειροπόδαρα με σχοινί και τον φίμωσε, άρχισε να τον χτυπά σε όλο το πρόσωπο και το σώμα. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, τα τραύματα δεν ήταν θανατηφόρα, ωστόσο ο δολοφόνος του προκάλεσε ασφυκτικό θάνατο χρησιμοποιώντας αυτοσχέδιο βρόγχο!

Αμέσως μετά, ερεύνησε εξονυχιστικά το σπίτι του 77χρονου και άρπαξε χρήματα και ό,τι άλλο πολύτιμο βρήκε. Το θύμα διατηρούσε μαζί με τους γιους του μεγάλο οπωροπωλείο στο κέντρο του Πύργου και ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην κοινωνία της πόλης. Ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας θα κάνει επίσημες ανακοινώσεις για την εξιχνίαση του εγκλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου