Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Παραπληγικός έκλεψε αυτοκίνητο με τη βοήθεια σπαστού μπαστουνιού

Δεν πίστευε στα μάτια του ένας ιδιαίτερα εξυπηρετικός και πρόθυμος πωλητής αυτοκινήτων που προσπάθησε να βοηθήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έναν παραπληγικό πελάτη, όταν τον είδε να. . . κλέβει ένα όχημα με τη βοήθεια ενός σπαστού μπαστουνιού.
Ο Σέιμαλ Μπάτις, 28 ετών, πήγε την Τετάρτη σε μια αντιπροσωπεία μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της Ford στην πόλη Οκάλα, στη Φλόριντα και ζήτησε να του δείξουν ένα αυτοκίνητο.

Ο πωλητής Ανσέλμο Μπαρέτο τον έβαλε ο ίδιος στη θέση του οδηγού ενός λευκού Ford και του εξέθεσε με λεπτομέρειες τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου μοντέλου.

Ο Ανσέλμο ήταν προφανώς τόσο πειστικός που ο «πελάτης» κατέβασε τις ασφάλειες του οχήματος, έβαλε μπροστά τη μηχανή και, πιέζοντας το γκάζι με ένα σπαστό μπαστούνι, επιτάχυνε και εξαφανίστηκε.

«Ήταν απίστευτο! Μόνο στις ταινίες γίνονται αυτά!», είπε ο πωλητής στην τοπική εφημερίδα Ocala Star Banner, εξηγώντας ότι ο Μπάτις άφησε πίσω του το αναπηρικό αμαξίδιό του.

Ο 28χρονος πάντως δεν πρόλαβε να πάει πολύ μακριά. Η αστυνομία που ειδοποιήθηκε για την κλοπή τον εντόπισε λίγα χιλιόμετρα παρακάτω, σε ένα βενζινάδικο όπου σταμάτησε για να βάλει βενζίνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου