Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Άρτεμις - ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΠΟΤΟ ή ΠΟΥΛΑΚΗ, ΡΗΓΑ

Ένα ανησυχητικό γεγονός που τείνει να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις παρατηρείται τελευταία στην πόλη μας. Υπάρχουν καταστηματάρχες που για να κερδίσουν κάποια Ευρώ, δεν
διστάζουν, αφού ο έλεγχος είναι ανύπαρκτος, να σερβίρουν αλκοολούχα ποτά σε ανήλικους. Πολλοί γονείς θέλουν να καταγγείλουν το γεγονός όμως φοβόνται τις συνέπειες. Πραγματικά σου προκαλεί θλίψη και ανησυχία να βλέπεις μικρά παιδιά να κυκλοφορούν στους δρόμους τις πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες σε κατάσταση μέθης.

Κάποιος, κάποιοι, πρέπει να επιληφθούν του γεγονότος πριν αυτό λάβει απροσδιόριστες και καταστροφικές για τη νεολαία διαστάσεις.

Οι κ. κ. Γρηγόρης Ρήγας, πρόεδρος της Κοινότητας Αρτέμιδος και ο τοπικός αντιδήμαρχος κ. Πέτρος Πουλάκης, ας συντονίσουν τις προσπάθειές τους μαζί με την αστυνομία κι αν όχι να καταπολεμηθεί τουλάχιστον να περιοριστεί στο ελάχιστο ο κίνδυνος αλκοολισμού στη νεολαία.

Ευελπιστούμε η μικρή αναφορά μας να βρει «ώτα ακουόντων»
ΑΡΤΕΜΙΟΣ

2 σχόλια:

  1. όταν πριν τα Χριστούγεννα το έκανα θέμα στον Αντιδήμαρχο της πόλης μας και στον Τοπικό πρόεδρο με έστειλαν στην Αστυνομία και εκεί μου ζητούσαν επώνυμη καταγγελία για το τι γίνετε στις καφετέριες της παραλίας , τελικά δεν έκανα όμως μέσα στην εβδομάδα 2 ιδιοκτήτες από αυτά τα καταστήματα με έπιασαν και με ρώταγαν γιατί τα βάζω μαζί τους ... που το έμαθαν ότι ήμουν εγώ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι ανήκουστο να χρειάζεται επώνυμη καταγγελία για κάτι που έχει μεριμνήσει ο νομοθέτης. Είναι υποχρέωσή τους, από το νόμο, να προβούν σε ενέργειες χωρίς καμία καταγγελία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου