Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Δ.Μάρκου -Δήμαρχος χωρίς ΚΑΜΙΑ αιδώ!

Δ.Μάρκου - Ένας δήμαρχος χωρίς ΚΑΜΙΑ αιδώ!
Πρώτη δημοσίευση: 6/7/2015
Να ένας αργόσχολος δήμαρχος!! Έκλεισαν οι τράπεζες και έχει ελεύθερο χρόνο, αφού δεν μπορεί να ασχοληθεί με μίζες...
Δεν είχε, λοιπόν, τι να κάνει, άρπαξε ένα αρθράκι (το οποίο έχει κατακλύσει το Internet από τις 03-07-2015, έχει αναδημοσιευτεί ακόμη και από τούτο το μπλογκ, anatakri.gr), το έβαλε στο μεταφραστή για να μην σκοτίζει το μυαλό του, το μοντάρισε με ένα cλopy paste και το οικειοποιήθηκε σαν «Μια "εντελώς" προσωπική εκτίμηση».  Αμφιβάλω αν το μετάφρασε αφού, από ότι φαίνεται, ούτε καν μια περίληψη δεν μπόρεσε να γράψει για να το συνοδέψει. Τα Αγγλικούλια για τα Γαλλικούλια που ίσως ξέρει ο δημαρχούλης θα πρέπει να είναι σαν τα ελληνικά του!!




Έχει μοιράσει το κόσμου τις παράνομες άδειες σε όλα τα ξενυχτάδικα της Αρτέμιδας. Ο ίδιος προσωπικά, μαζί με τα υποχείρια του, τους αληταράδες του τα έχουν κανονίσει ώστε να μπορούν να λειτουργούν απρόσκοπτα ολόκληρο το καλοκαίρι. Μάλιστα ένα πολύ φιλικό μαγαζί του λειτουργεί με ζωντανή μουσική χωρίς να έχει καν άδεια -για να μην χρειάζεται να "λαδώσει"!

Έχει κυνηγήσει όλα τα τοπικά μέσα και ειδικά το συγκεκριμένο αυτό μπλοκ προσπαθώντας να το κλείσει με όλους τους πρόστυχους τρόπους που γνωρίζει καλά! Εκείνος ξέρει τι φοβάται...Όλοι ξέρουμε τι φοβάται!!!!
Όσο και να προσπάθησαν οι "φίλοι" του να τρομοκρατήσουν εκείνη την ρεπόρτερ δεν κατάλαβαν ότι εμείς του ετοιμάζουμε τη φυλακή και είμαστε πολλοί, άγνωστοι και ανώνυμοι.

Εκεί που έχει την εξουσία και την δύναμη και την ευθύνη γιατί δεν μας λέει τίποτα? Δήμαρχε, μαϊμού θα μας πεις πως γίνατε όλοι πάμπλουτοι μέσα σε έξι μήνες?
Δήμαρχε, τεμπέλη θα μας πεις πόσο πούλησες την παραλία στην νέα Λούτσα?
Δήμαρχε, λαμόγιο θα μας πεις πόσα άρπαξες από "τον αγροτικό δρόμο"?
Δήμαρχε. ανίκανε θα μας πεις οι αντιδήμαρχοί σου έγιναν με τόσα λεφτά που δεν κρύβονται?
Δήμαρχε, οκνηρέ όταν δεν μαζεύεις λεφτά κλέβεις αρθράκια?

Δήμαρχε, άχρηστε έχεις πάρα πολύ δουλειά να κάνεις για εμάς τους πολίτες, αλλά εσένα πήραν τα μυαλά σου αέρα? Σου άνοιξε η όρεξη να κατέβεις στην κεντρική πολιτική σκηνή μήπως αρπάξεις πολλά περισσότερα?
Δ.Μάρκου - Ένας δήμαρχος χωρίς ΚΑΜΙΑ αιδώ!Μάλλον σε βλέπουμε με πολλά ισόβια!! Λαμόγιο, ανεπανάληπτο  είσαι και αποδεικνύεσαι και κλεφτρόνι πνευματικής ιδιοκτησίας!
Χάθηκε λίγο τσίπα? Ο Πρωθυπουργός λέγεται "Τσίπρας"! Η "τσίπα" είναι κάτι άλλο που εσύ δεν το έμαθες ποτέ...δήμαρχε μαϊμού!

9 σχόλια:

  1. ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΣΑΛΕΙΨΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚ@Τ@ ΤΟΥ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΜΑΡΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΕ Η ΣΕ ΕΞΟΝΤΩΣΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΣΙΣΥΦΕ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕΣ ΠΑΛΙ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟ.ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΟΙΦΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ 50ΦΡΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΕΤΣΙ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΜΑΡΚΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τόσο ηλίθιο δεν τον περιμένα με τίποτα.Ο άνθρωπος έχει πτυχίο ανοήσιας μόνο.Τόν έπιασαν ακόμα και για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας,ότι και να σχολιάσω,θα κατέβω στον υπόνομο που ζεί αυτό το υποκείμενο που τον κάναμε δήμαρχο.Ντρέπομαι που τον ψήφισα και ζητώ συγνώμη,αλλά δεν υπηρχε άλλη επιλογή τότε,ούτε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πραγματικά ντροπή.... και τι κέρδισε??? και καλά είναι έξυπνος και έτσι??? με άποψη??? ξεφτίλα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η κυρία!!!!....σίσυφος!!!!.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο τύπος είχε κάποιο άλλο μπλόγκ που τον βοήθησε με λύσσα να γίνει δήμαρχος το spata-artemida και όταν έκανε την δουλειά του το έκλεισε, τώρα όλα καλά στην Λούτσα όσο ήταν δήμαρχος ο αντίπαλος του ήταν η χειρότερη πόλη τώρα μεταμορφώθηκε στην καλύτερη λες και τώρα δεν υπάρχουν τα προηγούμενα προβλήματα που όλοι βλέπουν οτι είναι ακόμα μεγαλύτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να προσέχει λίγο την γλώσσα του γιατί λέει χοντράδες και ηλιθιότητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ένας μορφωμένος ηλίθιος είναι πιο ηλίθιος από έναν αμόρφωτο ηλίθιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πιστεύουν ότι είναι βλάκας, επειδή κάνει το βλάκα. Αυτό είναι λάθος. Είναι πραγματικά βλάκας.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΝΑ ΦΟΒΑΣΕ Κ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ Η ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΜΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ Κ ΓΡΑΒΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου