Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

WWW HARVAT(I). COM

  • Ευχές στο Γιάννη για πλήρη αποκατάσταση της υγείας του. Ευχόμαστε να τα ξεχάσει όλα γρήγορα και να ξαναπιάσει την…..λάντζα. Ειλικρινά τον χρειαζόμαστε στο πόστο του. 
  • Kύριε Διευθυντή, ο αρχηγός της Ν.Δ εκβιάζει το λαό για αυτοδυναμία, αλλιώς πάπαλα! ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ εκβιάζει για πρωτιά, διαφορετικά πάπαλα! Καλά την κυριαρχία του λαού που ευαγγελίζονται και την εντολή του λαού που σέβονται, όπως ισχυρίζονται, πως άραγε τις εννοούν;
                                                            Με τιμή Νεόφτωχος.
  • Είχαν συνηθίσει μέχρι τώρα να τους δίνει  ο λαός το πεπόνι και το μαχαίρι για να ροκανίζουν το δημόσιο χρήμα ανενόχλητοι και με την βούλα (ψήφο) του λαού. Τους έδινε κοντολογίς τα εργαλεία να τον…..βιάζουν χωρίς να διαμαρτύρεται αλλά και ούτε και να το……ευχαριστιέται! Τους ξέραμε σαν…..βιαστές τώρα τους μαθαίνουμε και σαν εκβιαστές. 
  • Δίδαγμα: Όχι στα  κόμματα που κυβέρνησαν βάναυσα, όχι στους βιαστές της αξιοπρέπειάς μας, όχι στους ανίκανους σημερινούς βουλευτές. Ναι στους νέους, ναι στα παιδιά μας, ναι στο μέλλον.   
  • Οι μεγαλύτεροι και ίσως (ψιλοβολεμένοι) οφείλουν να αναγνωρίσουν τα έστω και ακούσια λάθη των επιλογών τους, έχουν καθήκον να απολύσουν το υπάρχον πολιτικό προσωπικό που συντηρούσαν επί χρόνια και έχουν χρέος να επιλέξουν και να εμπιστευθούν τη τύχη της χώρας σε νέα ικανά μορφωμένα και έντιμα πολιτικά πρόσωπα. Αναφερόμαστε στους μεγαλύτερους διότι δεν μας περισσεύει άλλο θράσος να συμβουλέψουμε τους νεότερους, αυτοί ξέρουν τι να ψηφίσουν. 
  • Ο άνθρωπος παίρνει τις όποιες αποφάσεις του, και τις πολιτικές,  με βασικό χαρακτηριστικό, άλλοτε μόνο την λογική, άλλοτε μόνο το συναίσθημα και άλλοτε σε συνδυασμό και των δύο. Ύστερα από το σοκ που υπέστησαν οι Έλληνες πολίτες από τις κυβερνήσεις της αναποτελεσματικότητας και της διαφθοράς δεν έχουν άλλη επιλογή παρά μόνο την Λογική! 
  • Είστε ανίκανοι; Είστε ψεύτες; Είστε αναποτελεσματικοί; Υποθάλπετε την ρεμούλα; Εξευτελίσατε την χώρα; Εξαθλιώσατε τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους; Ρίξατε τους παραγωγικούς πολίτες στην ανεργία; Κλείσατε την μικρομεσαία επιχείρηση; Κάνατε την χώρα αντιπαραγωγική; Διατηρείτε τη γάγγραινα  του δημόσιου τομέα; Ψηφίσατε αντικοινωνικά μέτρα; Βολευτήκατε και βολέψατε τους δικούς σας; Πρέπει να φύγετε άμεσα, αυτό επιβάλει η Λογική και το μάνατζμεντ, τελεία και παύλα!  
  • Στην Αργεντινή οι πολιτικοί που οδήγησαν την χώρα τους στην ίδια κατάσταση με την δική μας, στις επόμενες βουλευτικές εκλογές δεν έθεσε κανένας τους υποψηφιότητα. Οι δικοί μας; Και ανίκανοι και χντρόπετσοι…… Αφού δεν επέλεξαν την απόδραση ή άλλη επιλογή (μας) είναι η κατάρρευσή…… 
  • Η αδυναμία του πολιτικού κατεστημένου της αδιαφορίας, να οργανώσει ένα <κοινωνικό> δίχτυ ασφαλείας, για τον μετριασμό των άμεσων επιπτώσεων και ένα  αναπτυξιακό πλάνο, ώστε να τεθούν οι βάσεις για τη μεσοπρόθεσμη αντιμετώπιση των αναμενόμενων υφεσιακών συνεπειών οδήγησαν την χώρα και την κοινωνία σε ελεύθερη πτώση. 
  • Σκεφτείτε τους τοπικούς βουλευτές, ποιος έκανε κάτι για την κοινωνία; Ποιος-ποια  στήριξε τα συμφέροντα του απλού πολίτη, του εργαζόμενου, του συνταξιούχου; ή του μικροεπαγγελματία; ΟΛΟΙ (Εκτός ενός, B. Oικονόμου) ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ. Μερικοί ούτε κατάλαβαν γιατί πήγαν στην βουλή! Ο λαός δεν σας έστειλε κύριοι στο κοινοβούλιο για να φτιάξετε π.χ το  …..ασανσέρ του προαστιακού, (θου κύριε φυλακήν τω στοματί μου), άλλη εντολή σας έδωσε! Σε ποιους τα λέμε τώρα, άστο, χέστο να πάει στο διάλο…
  •  Δεν είχαν την ευαισθησία οι αθεόφοβοι να καταργήσουν ούτε την δεύτερη σύνταξη! Αφήστε τα υπόλοιπα: ατέλειες, αυτοκίνητα, υπηρετικό προσωπικού, συμβούλους και δεν συμμαζεύεται λες και τα απέκτησαν από την προσωπική τους σταδιοδρομία. Συντεχνία χειρίστης μορφής! Τύφλα να΄ χουν οι άλλοι εργατοπατέρες που σιγά-σιγά τους βγάζουν στην……μπερλίνα. 
  • Μπας και δεν έχουμε πάρει χαμπάρι ότι οι βουλευτές αποφασίζουν για την πορεία της χώρας; Για την τύχη του λαού; Για το μέλλον των νέων; Για την ασφάλεια των πολιτών; Για την πρόνοια των αδυνάτων; Για την λειτουργία του δημοσίου; Για την παγκόσμια θέση του Κράτους; Για την παιδεία των παιδιών μας; Θα εμπιστευθούμε και πάλι όλα αυτά σε απαίδευτους και ανίκανους πολιτικάντηδες και σε καιροσκόπους; 
  • Είναι δυνατόν να βάζεις ως κριτήριο επιλογής για Βουλευτή τον πατριώτη (Κρητικό ή Θεσσαλό κ.λ.π), τον γείτονα ή τον φίλο; Όταν ψάχνεις τον καλό υδραυλικό, τον έντιμο μηχανικό, τον συνεπή εργολάβο, τον αποδοτικό εργάτη να ψηφίζεις για το κοινοβούλιο το καρντάση ή τον σύντεκνο; Και καλά εσύ, ο λαός και η χώρα τι σου φταίνε;     
  • Πριν πουν μερικοί το αηδιαστικό και χιλιοειπωμένο: <Ε! δεν πρέπει να τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι>, ο λαός απαντά:  Ναι, ελάχιστοι, κρινόμενοι ως μεμονωμένα άτομα διαφέρουν, όταν όμως ανέχονται να……συμβιώνουν εκουσίως στο ίδιο διε-φθαρμένο τσουβάλι του πολιτικού κατεστημένου, δυστυχώς αυτοπροσδιορίζονται στο……τσουβάλιασμα. 
  • Μας οδήγησαν σαν πρόβατα στο σφαγείο των…..εταίρων, χωρίς πρόταση, αποδέχτηκαν μέτρα που δεν μπορούσαν να υλοποιήσουν, υιοθέτησαν όρους που εξαθλίωσαν το λαό, απώλεσαν ηλιθίως το συγκριτικό πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού, δεν κατάλαβαν ότι η χώρα δεν θα βούλιαζε μόνη της, αλλά θα συμπαρέσυρε τους πάντες μαζί της.                      
  • Μόνο σαλτιμπάγκοι της πολιτικής θα κατόρθωναν το…..τραγελαφικό κατόρθωμα, όσο πετυχαίνουν τα αλήστου μνήμης συμφωνηθέντα μνημόνια, τόσο να βαθαίνει η κρίση της Ελληνικής οικονομίας, τόσο να μεγαλώνει το χρέος και  η χώρα να βυθίζεται με βεβαιότητα στην……αβεβαιότητα της ύφεσης. 
  • Η μεγάλη και φιλόξενη αγκάλη της διοίκησης του δήμου, απεφάσισε να περιθάλψει στους……κόλπους της έστω και περιστασιακά, κάθε πικραμένο πολιτευτή και εύχεται στους πάντες!  }ως (μη) όφειλε}, Καλή επιτυχία! Ναι-ναι σε απαξάπαντες! (Περισσότερα δημοτικά σε λίγο) 
  • Ψήφο στους ικανούς και σε κάθε περίπτωση σ΄ αυτούς που δεν θα το μετανοήσετε…….. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου