Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Αυγά μάτια σε σφολιάτα

Αυγά μάτια σε σφολιάτα
Μια πολύ εύκολη λύση για νόστιμο μεζεδάκι που μπορεί να συνοδεύσει την παγωμένη μπύρα μας ένα δροσερό απόγευμα με καλή παρέα...

Υλικά

  • Σφολιάτα 1 φύλλο κομμένο σε 6 τετράγωνα
  • Αυγά 6 τεμ
  • Μπέικον 6 φέτες ψιλοκομμένες
  • Ρεγκάτο 150 γρ τριμμένο
  • Αλάτι - πιπέρι
  • Λαδόκολλα

Οδηγίες

Ξεπαγώνουμε και κόβουμε σε 6 τετράγωνα κομμάτια το φύλλο σφολιάτας. Τα στρώνουμε σε ταψί που έχουμε βάλει την λαδόκολλα και σε κάθε κομμάτι βάζουμε τριμμένο τυρί, από ένα αυγό και από πάνω ψιλοκομμένο μπέικον. Σηκώνουμε λίγο τα τοιχώματα της σφολιάτας γύρω-γύρω, αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ψηθεί το αυγό και να ροδίσει η σφολιάτα μας. Σερβίρονται ζεστά και τα απολαμβάνουμε.

Προετοιμασία: 10 λεπτά - Μαγείρεμα: 15 - 20 λεπτά 

www.chefoulis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου