Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΡΑΦΗΝΑ - Ηχηρό τέλος για τον "λαμπερό πρωταγωνιστή"

Ο τέως Δήμαρχος κος Χριστόπουλος συντρίβει από τα ίδια του τα λάθη, την εμπάθεια και τα εγκλήματά του...

Ενώ είχε ένα σταθερό προβάδισμα ψήφων, έστω πολύ μικρό από τον τρίτο, ο κ.Αδαμόπουλος στο προτελευταίο εκλογικό τμήμα τον ξεπέρασε με αρκετά υψηλή διαφορά που ήταν αδύνατον να καλυφθεί από ένα και μόνο εκλογικό τμήμα.
Για τον κ.Χριστόπουλο τελείωσαν τα φώτα της δημοσιότητας των ρωμαϊκών τελετών και παρουσιάσεων. 
Έρχονται τα "πέτρινα χρόνια" της σκοτεινής περιόδου.
Η συντριβή του δεν ήταν πολυ-αναμενόμενη. Αλλά το εντυπωσιακό και βαρύνον και τρομερά απογοητευτικό για τον ίδιο είναι ότι το απέπεμψε η ίδια του η πόλη.
Εν τέλει οι δημότες ξέρουν πολλά περισσότερα από όλους μας. Μόλις τους δόθηκε η ευκαιρία να εκφραστούν τον έστειλαν εκεί που του αξίζει. 
Φυσικά η διαφορά ήταν ελαχιστότατη, περίπου 340 ψήφοι που όμως ήταν αρκετοί να τον αποκλείσουν για την υπερβολική αδιαφορία που έδειξε για το Πικέρμι.
Όλη την προεκλογική περίοδο κατηγορούσε ανοιχτά και πρόστυχα τον κ.Αδαμόπουλο, αλλά την βρήκε, τελικά, από τον κ.Πιστικίδη.
Καλή επιτυχία στον Δήμο!!

6 σχόλια:

  1. Καλά να πάθει. Τίποτα ουσιαστικό δεν έκανε για την πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ήθελα να πω μερικά "αντίο " Αντίο αστικό, αντίο προαστιακέ,αντίο στην Αττική οδό. Έρχεται η "Σύγχρονη Πολιτεία " να κάνει τη Ραφήνα 'Πρωτόγονη Πολιτεία " αναστένοντας τις ιδέες του Πόποτα Κεχαγιόγλου μέσω του πρωτοπαλίκαρου του Βασίλη Πιστικίδη, ελπίζω το 2016 να μην ανανεώσει το συμβόλαιο με τα Κτελ..Αρκετά χιλιάρικα το χρόνο τους έχουμε δώσει χωρίς να έχουμε υπηρεσία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα τοσο ηλιθιος εισαι που πιστεψες τα θα της πρωταγωνιστριας?ΘΑ ΣΤΡΙΜΩΞΟΥΜΕ ΑΠΙΘΑΝΑ τον νεο ΔΗΜΑΡΧΟ να μας δωσει αυτα που εχουμε αναγκη.Απαλαχθηκαμε απο ενα θλιβερο προσωπο,που την προσωπικη του θλιψη την ειχε μεταφερει σε ολη την πολη.Να παει στην ευχη εφυγε οριστικα ενα προσωπο ντροπης για τον Δημο

      Διαγραφή
    2. Ποιος ήθελες να βγει;; Οι προηγούμενοι αποδείχθηκαν ανίκανοι τουλάχιστον έρχονται καινουριοι! Πρέπει και εμείς οι ίδιοι να θελουμε το καλο του δήμου μας για να το κανουν οι αρμόδιοι, όταν φοβόμαστε το καινούριο δεν πρόκειται να παει μπροστά ο δήμος μας!

      Διαγραφή
  3. Ηταν η τετραετία της ντροπής για την Ραφήνα..... Η τετραετία της αποσύνθεσης της παροχολογίας δίχως έλεος των φανφαρονησμών της κατασπατάλισης των ήδη πενιχρών οικονομικών του δήμου για προσωπικές ματαιοδοξίες και προσωπικά οφέλη.... Εύχομαι να μην ξαναζήσει η Ραφήνα ανάλογη δημοτική αρχή........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ
    Α Δ Α Μ Ο Π Ο Υ Λ Ο Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου