Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Δημήτρης Μάρκου - «Η Αρτέμιδα και τα Σπάτα μίλησαν! Ο δήμος μας άλλαξε σελίδα!»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Φίλες και φίλοι, συνδημότες και συνδημότισσες,
λίγες ώρες μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα, αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για την αγάπη
και την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο πρόσωπό μου.
Όλο αυτό το διάστημα της προεκλογικής περιόδου, αγωνιστήκαμε έντιμα, κόντρα σε συμφέροντα, κόντρα σε συκοφαντίες, κόντρα σε ψευτοεπαναστατικούς λαϊκισμούς, κόντρα σε ανθρώπους που χρησιμοποίησαν κίτρινες φυλλάδες για να παραπληροφορήσουν τους πολίτες!
Οι πολίτες όμως επέλεξαν να βγει επιτέλους ο τόπος μας απ’ το τέλμα και την οπισθοδρόμηση όπου έχει οδηγηθεί τα τελευταία χρόνια. Το εκλογικό αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής (33,15% έναντι 26,60% του απερχόμενου δημάρχου Χρήστου Μάρκου, μια διαφορά που πλησιάζει τις 7 μονάδες) δίνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα:
Φτάνει πια!!!
Η Αρτέμιδα και τα Σπάτα μίλησαν! Ο δήμος μας άλλαξε σελίδα!
Η νίκη της Κυριακής, είναι το εφαλτήριο για μια ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, με δύναμη αλλαγής! Ξεκινήσαμε και συνεχίζουμε όλοι μαζί, μαζί για την μεγάλη νίκη της επόμενης Κυριακής!
Για την ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ,
Δημήτρης Μάρκου
 

23 σχόλια:

  1. ΜΟΥΓΓΕ ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΕΣΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.ΜΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΗΝ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΣΟΠΑΝΑΡΑΙΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΝΑ ΔΟΥΝ ΓΚΟΛΦΩ.ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ ΑΜΑ ΒΓΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΩΣΕ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗ ΓΚΑΒΗ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΟΥΚΟΛΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΑΦΟΥ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΓΚΟΛΦΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΜΟΥΓΓΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ Η ΡΕΒΟΝΙΑΡΑ,ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ.ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΒΗ?ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟ ΓΚΑΒΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ?ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΜΟΥΓΓΟ ΤΙ ΤΡΙΜ@Λ@Κ@Σ ΕΙΝΑΙ?

      Διαγραφή
  3. ΠΩ ΠΩ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΛΑΚΗΣ-ΓΚΙΝΟΣΑΤΗΣ ΘΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕΣ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ,ΑΜΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΘΕΛΕΙΣ ΟΤΑΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ?ΒΙΑΣΤΗΚΕΣ ΠΟΛΥ ΝΑ
    ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙ ΚΑΘΙΚΙ ΕΙΣΑΙ.ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΣΕ ΒΟΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρώτη φορά θα έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε έναν σοβαρό πολιτισμένο Δήμαρχο. Το ωραίο είναι ότι το επιβεβαίωσαν οι αντίπαλοί του, που σχολιάζουν εδώ μεσα. Απ' αυτούς το έμαθα! Τον κατηγορούσαν, ότι δε γυρνοβολάει όλη την ώρα πέρα δώθε στα καφενεία να χτυπάει στον ώμο προσποιητά τους θαμώνες, ότι αρνήθηκε να πληρώνει μπλογκ και εφημερίδες να τον προβάλλουν κλπ.
    Πρωτοφανή πράγματα για Λούτσα και Σπάτα, που δυστυχώς μέχρι τώρα τον λυμαίνονταν παλαιοκομματικά και υπόπτου ηθικής άτομα. Νομίζω, αξίζει να βγεί αυτός ο νέος άνθρωπος και να δοκιμαστεί στο αξίωμα του καλλικρατικού μας Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΡΙΑ Π. ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΑΡΑ,ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕΣ,Η ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ,ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΨΑΧΝΩ ΑΚΟΜΑ.

      Διαγραφή
    2. Κάνετε λάθος κύριε, "πικραμένε" προφανώς. Είμαι μια απλή κάτοικος στον Άγιο Νικόλαο, που υποφέρει από την κόλαση των μπαρ που λειτουργούν με την αδιαφορία και την ανοχή του Δήμου. Ζητώ αλλαγή φρουράς. τίποτα άλλο.

      Διαγραφή
  5. Εκπληξη μου προκαλεί η σύμπραξη Κιτσομάρκου με τον πρώην βουλευτή του Πασόκ Γ,Γιαννάκη..!!!
    Αυτοί οι δύο είχαν ΤΗΝ ΕΧΘΡΑ , ΤΟ ΜΙΣΟΣ μεταξ'υ τους...Τι τους ένωσε ...;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φανταστείτε συμβούλιο Κατσαλίρου και με Γιαννάκη μέσα από τα παρασκήνια ...Θεέ μου Θεέ μου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν βγει ο Κατσαλίρος τότε να βάλουμε από τώρα ταμπέλα: " ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΔΑ"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τώρα κατάλαβα ότι παιζει εκτός από τον Κιος , Γκινοσατης και ο Γιαννάκης - Κίτσος..Κερνάω Ουισκάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΑΘΑΜΕ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΥΝΑΤΑ.ΤΗΝ ΚΡΥΦΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΜΑΡΚΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΦΑΝΕΡΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ?ΠΡΙΝ
    ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΔΑΚΙΑ ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΙΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΗ ΤΟΥ ΣΤΕΝΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ.Η ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ,ΑΛΛΑ
    Η ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑΑΑ ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ ΑΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΥ,Η ΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΣΚΛΗΡΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΗΤΣΟΜΑΡΚΟΥ-ΑΝΤΑΣ.
    ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΟΟΛΗΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείς να δέσεις και πέτρα στον λαιμό σου και να τους βουλιάξεις στην Αρτέμιδα, προκειμένου να πάρεις τα βουνά..Αφού ΕΣΥ αποφασίζεις για αυτούς, πολύ μάγκας να πούμε....

      Διαγραφή
  10. Ο η ΜΗΤΣΟΥΣ οπως εβγαλε ΤΟΥΝΤΑ-ΝΟΜΙΚΟ πρωτους να τους βαλει να βρουν τους ψηφους που εχουν,και να μην παειρνουν τηλεφωνα οι αυλικοι του περι παραταξης και αλλα τετοια καραγκιοζιλικια.
    Μας γ@μ@σε θελει και βοηθεια να μας ξαναγ@μ@σει,δεν παιρνει ουτε ο ιδιος τηλεφωνο,
    γιατι αυτα που θα ακουσει δεν θα ειναι Γαλλικα,
    αλλα Αρβανιτικα του πεζοδρομιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΚΟΥΦΑΛΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΗ ΤΗΝ ΑΥΤΗΝ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ,ΤΗΝ ΞΕΣΚΙΣΕ ΧΑΘΗΚΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί επίπεδο είναι αυτό; Λίγη ντροπή δεν βλάπτει.

      Διαγραφή
  12. 1.09 και 1.12 δεν σε θέλουμε γιατί όπως βρωμίζει το στόμα σου , βρωμάει και η ψυχή σου.Πήγαινε με τον αλογομούρη του κίτρινου εμετού , αν δεν είσαι ο ίδιος.! Με αυτόν ταιριάζεις ! Και με τους ντίρλες του Κατσαλίρου..μεθυσμένη πολιτεία..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΛΑΤΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΤΣΟΜΑΡΚΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ειστε τρισαθλιοι. ΟΙ ταχαμου πικραμενοι ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΝΑ ,ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ
    AND COMPANY....
    ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ....η αποχη και το λευκο βγαζει κατσαλιρο....
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ για εμενα ειναι στημενα απο το κατσαλιροσυστημα ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙ αν οι οπαδοι στην βαση ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΟΡΥΦΗΣ που εχουν στησει ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ .Αλλιως δεν εξηγειται οταν η αποχη φθανει το 50% ο αλλος να διαφημιζει οτι θα παει σηκωτη την οικογενεια ΑΡΑΧΩΒΑ εν μεση κριση.....εεεεεεε ..ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ....
    και πολυ πολιτης να πουμε......μας επεισε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΑΡΑΚΙ Ο ΜΟΥΓΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ,ΑΛΛΑ ΣΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΚΑΘΕΝΟΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΜΛΚΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ.ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΑΔΙΚΑ ΔΕΝ ΗΣΥΧΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.Ο ΝΟΜΟΣ ΛΕΕΙ ΠΑΣ ΤΑ ΜΠΑΚΑΛΟΧΑΡΤΑ,ΑΡΠΑΖΕΙΣ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΣ ΟΟΟΟΟΤΙ ΣΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΦΩΡΑ,ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΜΟΥΓΓΟ ΝΤΟΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥΤ@Ν@ΚΙ......ΑΑΑΑΑΜΑΑΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ.ΕΓΩ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥ ΠΟΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΣΚΩΤΑΣ.....

      Διαγραφή
    2. Θέλεις γιατρό άνθρωπέ μου. Το κείμενο είναι ακατάληπτο..

      Διαγραφή
  15. ΡΕ ΜΛΚ ΜΟΥΓΓΕ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΗΡΩΑΣ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ.ΡΕ ΑΝΤΕ Γ@Μ@ΣΟΥ,ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΜΑΝΤΑΝΟΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ.
    Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ
    ΚΑΙ ΠΗΡΕ 170 ΣΤΑΥΡΟΥΣ.ΜΛΚ ΜΟΥΓΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΑΣΗ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΩΡΑ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ,,,,,,,
    γιατι δεν βγαινει,,,ενω ο Γιαννατος παιζει οποτε.....βαρα λευκο βαρα Αραχωβα βαρα οτι ναναι φθανει να εχουμε ΠΟΥΛΑΚΑ αντιδημαρχο να συνεχισουν οι δουλιτσες μας.....
    Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ.....βαρατε Δημητρη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου