Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Η... απόλυση του Νότη

«Κατέβηκε» τελικά το πρόγραμμα του Νότη Σφακιανάκη στο νυχτερινό κέντρο στην Πειραιώς. Οπως αποκάλυψε χθες η «Espresso», τα προβλήματα ήταν πολλά κι έτσι ο
επιχειρηματίας Κώστας Ματσίκας αποφάσισε να βάλει τέλος στη συνεργασία τους, πριν αρχίσουν τα όργανα.Ολα ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή, όταν το Εναστρον παρέμεινε κλειστό, καθώς οι κρατήσεις ήταν ελάχιστες. Εκτός από αυτό, υπήρχαν και πολλά παράπονα από τους πελάτες προς τους υπεύθυνους του μαγαζιού, που αφορούσαν τη συμπεριφορά του τραγουδιστή. Αυτό που επισήμαναν οι περισσότεροι ήταν ότι ο Notis πολλές φορές ξεχνούσε πως ήταν εκεί για να τραγουδήσει κι άρχιζε να μιλάει πολιτικά και κοινωνικά, χρησιμοποιώντας μάλιστα ακόμη και βαριές εκφράσεις προς πάσα κατεύθυνση.

Οσο περνούσε ο καιρός η κατάσταση χειροτέρευε και το μαγαζί είχε όλο και πιο λίγες κρατήσεις. Μάλιστα, άνθρωποι που βρέθηκαν εκεί κάνουν λόγο για απαράδεκτη συμπεριφορά του τραγουδιστή (ο οποίος το περασμένο Σάββατο αποκάλεσε μέχρι και «ζώα» τους θαμώνες, κατηγορώντας τους για τις κομματικές τους επιλογές), αφού οι βωμολοχίες έδιναν και έπαιρναν, με αποτέλεσμα ο κόσμος να μη διασκεδάζει, αλλά να αναγκάζεται να ακούει από πίστας το πολιτικό... μανιφέστο του καλλιτέχνη.

Ολα αυτά, λοιπόν, συνετέλεσαν στο να γυρίσει ο κόσμος την πλάτη στον Σφακιανάκη και το νυχτερινό κέντρο να παραμένει άδειο. Οπως μάθαμε μάλιστα, μόνο το βράδυ της πρεμιέρας ήταν ασφυκτικά γεμάτο, καθώς τα επόμενα βράδια ο τραγουδιστής άρχισε τα δικά του στην πίστα, με αποτέλεσμα οι θαμώνες να κουράζονται και να δυσανασχετούν.

Η απόφαση του «λουκέτου» δεν ήταν καθόλου εύκολη για τον επιχειρηματία, ωστόσο το μαγαζί όσο περνούσε ο καιρός έμπαινε μέσα οικονομικά, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αντεπεξέλθει. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι πάντως το προσωπικό και οι μουσικοί, οι οποίοι έμειναν χωρίς μεροκάματο σε μία πολύ δύσκολη για τη νύχτα περίοδο.

Αυτό που ακούστηκε έντονα επίσης ήταν ότι ο καλλιτέχνης προδίκασε την τύχη του με τις δηλώσεις που είχε κάνει πριν από λίγο καιρό σχετικά με τη Χρυσή Αυγή. Ο πρώτος κακός οιωνός ήταν να τον αφήσει στα κρύα του λουτρού η Δέσποινα Βανδή, όπως φαίνεται όμως από τη συνέχεια, το παράδειγμά της ακολούθησε και το κοινό. Ο ίδιος ο τραγουδιστής στη συνέντευξη που έδωσε στο «Oλα τρέλα» και τον Θέμο Αναστασιάδη το βράδυ της Τρίτης δήλωσε ότι τους συνεργάτες του τους επιλέγει εκείνος. Τώρα λοιπόν θα κληθεί να «επιλέξει» τους επόμενους.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου