Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Άρτεμις - πόσο κοστίζει η "εξαίρεση"; (Φωτογραφίες & Video)

Στην Αρτέμιδα, στο κέντρο (στον Φάρο) έγινε επιχείρηση εκκαθάρισης των παραλιακών στέγαστρων των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.
 Ομόρφυνε το τοπίο και αναδείχθηκε η παραλία.

Το περίεργο, να μη πω ύποπτο, είναι το γεγονός ότι ένα μαγαζί γλύτωσε από την εκκαθάριση αυτή.
Εγείρονται πολλά ερωτηματικά...
Που είναι η ισονομία που πρέπει να υπάρχει για όλους;
Μήπως το προστατεύει κάποιος αντιδήμαρχος;
Πόσο του κοστίζει η παραμονή του εκεί;
Η δημοτική αστυνομία γιατί το  άφησε;
Έχει κάποιο μέσον ο ιδιοκτήτης;
Γιατί κανείς δεν αντιδρά;







Αν σε κάποιους φαίνοται υπερβολικές αυτές οι ερωτήσεις, αν κάποιους τους θίγουν, δεν έχουν παρά να πάρουν μέτρα ή να μας απαντήσουν.


6 σχόλια:

  1. Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΝΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ,ΤΑ ΑΡΠΑΞΕ,ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ,ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΑΝ.ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ,ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΜΕΤΡΗΤΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί καμάρι μου δεν λες και για την παρανομία του Ηλιοτρόπιου που έχτισε μέσα στην παραλία το κιόσκι; Ένα φράγκο η βιολέτα τσιγκολελέτα, τσιγκολελέτα κι ο νοών νοεί τω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακριβώς απέναντι απο το ΚΕΠ που πηγαινοέχομαι τελευταία, βλέπω μια παραγκούλα με φοίνικα στη μέση να σηκώνεται σιγά-σιγά πάνω στη παραλία. Σήμερα ήταν στα μπογιατισματα κιόλας! Τίποτα δε βλέπει η δημοτική αστυνομία; Τίποτα; Έχουμε και κοτζάμ πολεοδομία στο Δήμο! Έμένα για ένα κιόσκι στη δική μου αυλή μου με κυνήγαγαν η πολεοδομία του Δήμου μας και όλες οι Αρχές. Όποιος φτειάχνει κιόσκια πάνω στη παραλία που είναι ολωνών μας, δε τρέχει τίποτα. Αίσχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΧΛΕΜΠΟΝΙΑΡΗΣ,ΤΣΥΡΙΖΑ,ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ;Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΄΄ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ΄΄ΒΓΑΖΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΝΟΥΛΗ,΄΄ΤΟ ΚΡΕΑΣ΄΄ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ,ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΕ,ΤΗΝ ΜΙΖΑ;Ή ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗΣ;;ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΟ ΜΕΡΤΙΚΟ ΤΟΥ.ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΡΑΓΕ,ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ,ΟΤΑΝ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο αγώνας 3 χρόνων έδωσε αποτελέσματα....μετά το θέμα του σκουπιδότοπου πίσω από το δημαρχείο τώρα και στο θέμα της καταπάτησης του αιγιαλού και των κοινόχρηστων χώρων στην Αρτέμιδα έρχεται η λύση.... δύσκολος αγώνας όταν τα βάζεις με τα συμφέροντα της παραλίας.....όμως 3 πρωτόκολλα οριστικής κατεδαφίσεις ήρθαν τον τελευταίο μήνα και εντός της εβδομάδας έρχεται και άλλο ένα......για να δούμε η δημοτική αρχή θα τρέξει να τους υποστηρίξει στις προσφυγές που πάνε να κάνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυρία Theodosia
    λάθος απάντηση ο Δήμος σαν δημόσιος φορέας πρέπει να προασπίζεται το δημόσιο συμφέρον και το περιβάλλον των κατοίκων. Γιαυτό και ελέγχεται και κρίνεται πάντα αυστηρά! Απαντήσεις του στυλ ναι έχεις δίκιο αλλά και εσύ….. φαίνονται στα αυτιά των δημοτών ανούσιες που δείχνουν μόνο πάθος και πολιτική πώρωση! Κάνεις ζημιά και όχι καλό σε αυτούς που στηρίζεις που οι απαντήσεις που μπορούν να δώσουν είναι σίγουρα καλύτερες!
    Και σε μένα έκανε εντύπωση όταν είδα μια κατασκευή υπάρχει ακόμα! Και τα ίδια ερωτήματα γεννήθηκαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου