Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΣΤΕΜΙΔΟΣ 22.601,25€ για «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ» με «ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ»

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΣΤΕΜΙΔΟΣ 22.601,25€ για «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ» με «ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ»
Ο Δήμαρχος μας χρειάστηκε κάποιον έμπιστο να μην τον καρφώσει για αμοιβές και χαριστικές εργασίες για τοποθεσίες που θα διαμορφωθούν.
Ίσως να μην πρέπει κανείς να μάθει που θα γίνει αυτή η «Συντήρηση», διότι μπορεί ακόμη και να μην επιτρέπονται εκεί τέτοιες εργασίες. Ίσως να πρόκειται για τοποθεσία κοντά σε αρχαιολογικό χώρο. Βλέπετε η "μυστικότητα" μας επιτρέπει να εικάζω ότι θέλω και να αφήνω την φαντασία μου ελεύθερη!!!




Βρήκε, λοιπόν, τον κατάλληλο για αυτή την δουλειά και φυσικά, όπως συνηθίζει τον τελευταίο καιρό, εκτός των ορίων του δήμου μας. 

Σύμφωνα με τη παράγραφο ανάθεσης που σας παραθέτουμε ο "Ανάδοχος" «προσέφερε την οικονομικότερη προσφορά ποσού 22.601,25€ με ΦΠΑ 23%». Όσο και να ψάξαμε στην Διαύγεια πουθενά δεν βρήκαμε προκήρυξη διαγωνισμού για το συγκεκριμένο έργο. Πως, λοιπόν. προκύπτει ότι πρόκειται για την «οικονομικότερη προσφορά»;
«Αναθέτουμε την υπηρεσία με τίτλο «Συντήρηση αγροτικής οδοποιίας» με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης και κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή, στην εταιρεία «ΑΡΑΦΗΝ – ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ», ΠΕΤΡΟΣ Χ. ΣΑΝΤ., ΒΑΛΑΩΡΙΤΟΥ 22-24, ΡΑΦΗΝΑ, Τ.Κ. 19009, ΤΗΛ. 2294078355 - ΑΦΜ 047180636 Δ.Ο.Υ ΠΑΛΛΗΝΗΣ η οποία προσέφερε την οικονομικότερη προσφορά ποσού 22.601,25€ με ΦΠΑ 23%.»
Και ερχόμαστε στον πιο πρωτότυπο όρο για μια σύμβαση ενός τέτοιου έργου. Αυτό αξίζει να το διαβάσετε μόνοι σας:
«6.2 ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ:
Χωρίς την προηγούμενη γραπτή συναίνεση της Αναθέτουσας Αρχής ο Ανάδοχος δεν αποκαλύπτει εμπιστευτικές πληροφορίες που του δόθηκαν ή που ο ίδιος ανακάλυψε κατά την εκτέλεση των υπηρεσιών, ούτε κοινοποιεί στοιχεία, έγγραφα και πληροφορίες των οποίων λαμβάνει γνώση σε σχέση με τη Σύμβαση, υποχρεούται δε να μεριμνά ώστε το προσωπικό του και κάθε συνεργαζόμενος με αυτόν να τηρήσει την ως άνω υποχρέωση. Σε περίπτωση αθέτησης από τον Ανάδοχο της ως άνω υποχρέωσης του, η Αναθέτουσα Αρχή δικαιούται να απαιτήσει την αποκατάσταση τυχόν ζημίας της και την παύση κοινοποίησης των εμπιστευτικών πληροφοριών και την παράλειψη της στο μέλλον. Ο Ανάδοχος δεν δύναται να προβαίνει σε δημόσιες δηλώσεις που αφορούν τις υπό εκτέλεση εργασίες χωρίς την προηγούμενη συναίνεση της Αναθέτουσας Αρχής, ούτε να συμμετέχει σε δραστηριότητες ασυμβίβαστες με τις υποχρεώσεις του απέναντι στην Αναθέτουσα Αρχή και δεν δεσμεύει την Αναθέτουσα Αρχή, με κανένα τρόπο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή της συναίνεση.»

Μπορείτε να διαβάσετε και ολόκληρη την σύμβαση όπως έχει αναστηθεί στην Διαύγεια:
ΑΔΑ: 7ΑΖΒΩ1Χ-ΥΑΠ - Συντήρηση αγροτικής οδοποιϊας

7 σχόλια:

  1. Όλα έγιναν με άκρα εμπιστευτικότητα και μυστικότητα, υποτίθεται για να μη μάθουμε πόσα πήρε ο δήμαρχος και γύρο του. Έλα όμως που βρήκαν αρχαία και προσπάθεια να τα πουλήσουν και ευτυχώς έπεσαν στα χέρια της ασφάλειας. Έχει αρχίσει μεγάλο πανηγύρι γιατί από τη μεγάλη ληστεία άφησαν το δήμαρχο απέξω. Ο δήμαρχος μια οικονομική υποχρέωση είχε στον εργολάβο στη Ραφήνα, με αυτή την κομπίνα πήγε να το ξεχρεώσει μόνο που η αγροτική οδός είναι σε χωράφι είναι σε χωράφι που ανήκει σε ιδιώτη και η αγροτική οδός πήγαινε σε συγγενή του δημάρχου σε χωράφι το οποίο το έχει πουλήσει με την εγγύηση ότι θα γίνω αγροτικός δρόμος και όπως έγινε. Ο αγροτικός δρόμος έχει τελειώσει ένα-δύο μήνες. Σίσυφε σε παραδέχομαι τον έπιασες μετά σώβρακα κάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός καρπαζοσυλλεκτης Ο ΚΟΝΤΟΠΙΘΑΡΟΣ γίνονται τέρατα και σημεία, ακόμα να τον στείλει τον δημάρχο του με αυτόφωρο στον εισαγγελέα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΕΣΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΕΘΑΝΕ? ΚΑΛΑ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΤΟΝ ΚΗΠΟΥΡΟ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΞΟΡΙΑ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά μιλάμε για μεγάλη γκάφα των εδώ σχολιαστών. Άσχετοι άνθρωποι μας διοικούν και άσχετοι τους ψηφίζουν ή σχολιάζουν.
    Αυτό που διαβάζετε άσχετοι σχολιαστές πρέπει να μάθετε οτι αποτελεί πάγια αναφορά στις δημόσιες συμβάσεις, το γιατί και να σας το γράψω μάλλον δεν θα καταλάβετε. Άλλα είναι τα θέματα που έπρεπε να κριτικάρετε αλλά εσείς αλλού βρέχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρέθηκαν αρχαία στο χωράφι του Μέξη. Αλλά από άλλο έργο, ένα έργο ύδρευσης. Για ψάχτε το καλύτερα, έργο που δεν έχει σύμβαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σισυφος.....πρωην υπάλληλος του Δήμου!!!!....στο γραφείο κάποιου πρώην Αντιδημάρχου!!!.....τι δεν καταλαβένεις;;;;;.....χαχαχαχχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύμφωνα με τη παράγραφο ανάθεσης που σας παραθέτουμε ο "Ανάδοχος" «προσέφερε την οικονομικότερη προσφορά ποσού 22.601,25€ με ΦΠΑ 23%»........ «Αναθέτουμε την υπηρεσία με τίτλο «Συντήρηση αγροτικής οδοποιίας» με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης και κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή,.....σας θυμί
      ει τίποτα από αδέσποτα και στειρώσεις...;;; Πραγματικοί ασπάλακες και Μορμολύκεια!!

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου