Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Σοκ στην Αρτέμιδα: 4 συλλήψεις για ναρκωτικά σε διάστημα δύο ημερών!

Σε άντρο εμπόρων ναρκωτικών μετατρέπεται, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της αστυνομίας να ελέγξει την κατάσταση, η Αρτέμιδα.
Χαρακτηριστικά είναι τα δύο περιστατικά σε διάστημα μόλις δύο ημερών, τα οποία αποκαλύπτει σήμερα το notioanatolika.gr.




Το πρώτο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Αγίου Γερασίμου και Μανωλίας (στην 7η στάση της λεωφόρου Βραυρώνας), όταν στελέχη του αστυνομικού τμήματος Αρτέμιδας συνέλαβαν έναν 45χρονο Έλληνα.

Στο αυτοκίνητό του βρέθηκε ένα πτυσσόμενο κλομπ και ποσότητα χασίς όμως το πιο ανησυχητικό είναι ότι ο συλληφθείς είχε φορητό ασύρματο από τον οποίο παρακολουθούσε τη συχνότητα της Άμεσης Δράσης με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τις προσπάθειες της αστυνομίας!

Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε και πάλι στην 7η στάση της λεωφόρου Βραυρώνας και αφορά τη σύλληψη ενός Πολωνού, ενός Ουκρανού και μιας Βουλγάρας στο αυτοκίνητο των οποίων βρέθηκε ποσότητα χασίς μοιρασμένη σε δόσεις όπως συνήθως πράττουν «βαποράκια» προκειμένου να πουλήσουν την «πραμάτειά» τους.

Είναι η πρώτη φορά που δύο σχετικά περιστατικά σημειώνονται στην ίδια περιοχή της Αρτέμιδας, γεγονός που έχει προκαλέσει την έντονη ανησυχία των κατοίκων της περιοχής οι οποίοι βιώνουν καθημερινά την εγκληματικότητα όχι μόνο έξω αλλά και μέσα στα σπίτια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου