Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

«Θα Είσαι Μαζί μου στον Παράδεισο» - ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ;

Οι Χριστιανοί Μάρτυρες του Ιεχωβά σας ενημερώνουν ότι, το βράδυ της Τετάρτης 23 Μαρτίου 2016 θα τηρηθεί παγκόσμια, σε 240 χώρες, η επέτειος του θανάτου του Ιησού Χριστού, την οποία θέσπισε ο ίδιος ο Ιησούς.

Λίγες ώρες προτού πεθάνει, ο Ιησούς διαβεβαίωσε τους πιστούς
αποστόλους του ότι θα ήταν μαζί του στην ουράνια Βασιλεία του. (Λουκάς 22:28-30) Αργότερα, υποσχέθηκε σε έναν καταδικασμένο κακοποιό: «Θα είσαι μαζί μου στον Παράδεισο». (Λουκάς 23:43) Πώς θα βγουν αληθινά αυτά τα λόγια;
Η εκπλήρωση και των δύο υποσχέσεων είναι εφικτή επειδή ο Ιησούς παρέδωσε τη ζωή του για όλους τους ανθρώπους, ακόμη και για αμαρτωλούς όπως εκείνος ο κακοποιός. Η θυσία του Ιησού ήταν τόσο ζωτικής σημασίας ώστε έδωσε στους ακολούθους του την εντολή να τηρούν την ανάμνησή της.—Λουκάς 22:19, 20.




Σας κάνουμε γνωστό ότι, στη διάρκεια αυτής της ειδικής περίστασης, η οποία θα πραγματοποιηθεί παγκόσμια, θα δοθούν, μέσω μιας σύντομης ομιλίας, σημαντικές πληροφορίες μέσα από την Αγία Γραφή, για το πώς μπορεί η ζωή και ο θάνατος του Ιησού Χριστού να μας ωφελήσουν προσωπικά.

Χωρίς αμφιβολία, ο θάνατος του Ιησού είναι το πιο σημαντικό γεγονός στην ιστορία της ανθρωπότητας. Ο Ιησούς πέθανε, ώστε να κάνει εφικτή για τους ανθρώπους την αιώνια ζωή! Η Αγία Γραφή μας αποκαλύπτει πώς θα είναι η ζωή στη γη όταν δεν θα υποφέρουμε πια από τα γηρατειά, τις αρρώστιες και το θάνατο! (Βιβλίο Ησαΐα 25:8, 33:24 και Αποκάλυψη 21:4-5)

Οι λεπτομέρειες σχετικά με τη συγκεκριμένη εκδήλωση, αναφέρονται στην πρόσκληση και η είσοδος είναι δωρεάν. 
Προσκαλούμε από καρδιάς, όλους όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν αυτή την ιδιαίτερα πολύ σημαντική εκδήλωση.

Φιλικά και με εκτίμηση,
27.2.2016
Βασίλης Δεδότσης 
Αχαΐας 4, 153 44 Γέρακας
Τηλ. 6944-322800

Σχετικό Video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου