Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Τι έκανε ο άνθρωπος; Ένα νησί φτιαγμένο από πλαστικά μπουκάλια [Βίντεο]

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτό το άρθρο είναι Ενδιαφέρον! Ένα πλωτό τεχνητό νησί που χτίστηκε στο Μεξικό από τον Βρετανό καλλιτέχνη Richart «Rishi» Sowa.
Είναι το πρώτο νησί που καταστράφηκε από έναν τυφώνα το 2005? μια αντικατάσταση, Joyxee νησί, ήταν ανοικτή για εκδρομές από το 2008.




Στα νερά της Isla Mujeres, το «Νησί των Γυναικών», κοντά στο Κανκούν. Άνοιξε για περιηγήσεις, τον Αύγουστο του 2008.

Το νέο νησί ήταν αρχικά 20 μέτρα (66 πόδια) σε διάμετρο, η οποία έκτοτε επεκταθεί σε 25 μέτρα (82 πόδια), και τα φυτά και ριζοφόρων είναι ήδη αυξάνεται σε αυτό.

Περιέχει περίπου 100.000 φιάλες. Το νέο νησί έχει τρεις παραλίες, ένα σπίτι, δύο λίμνες, ένα ηλιακό καταρράκτη και ένα ποτάμι, ένα κύμα-powered πλυντήριο ρούχων και ηλιακούς συλλέκτες. Οι εθελοντές βοήθησαν με το έργο. Sowa θα συνεχίσει να κάνει βελτιώσεις στο νησί, έτσι θα είναι πάντα ένα έργο τέχνης σε εξέλιξη.



Σπείρα νησί έχει παρουσιαστεί σε διάφορες εφημερίδες και τηλεόραση ντοκιμαντέρ σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ιαπωνίας και της Νότιας Κορέας, και έχει παρουσιαστεί σε ένα επεισόδιο του Ripley το θεωρεί ή όχι! Τηλεοπτική σειρά, και για το πρόγραμμα του MTV Cribs Extreme το 2011.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου